Homewood suites by Hilton Providence downtown

Nieuw hotel verwelkomt gasten die dit historische centrum bezoeken. Homewood Suites by Hilton, Hilton Garden Inn & Suites Providence Downtown biedt alle comfort of u nu op zakenreis bent of geniet van een welverdiende vakantie. Met 120 nieuwe suites vult het hotel een leemte op die ontstaan is door de groeiende economie.

“Homewood Suites by Hilton Providence Downtown is centraal gelegen en biedt een geweldig uitzicht over Rhode Island”, aldus Rick Colling, Global Head van Homewood Suites by Hilton.

Homewood Suites by Hilton Providence Downtown biedt een combinatie van accommodatie met 1 slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en een apart woon- en slaapgedeelte. Gasten krijgen alle benodigdheden voor een verzorgd, gratis dagelijks ontbijt, kunnen deelnemen aan de sociale avonden van maandag t / m donderdag, WiFi en een boodschappenservice. Homewood Suites by Hilton Providence Downtown biedt ook toegang tot de patio en het fitnesscentrum. Het pand biedt ook 1366 sq ft flexibele ruimte, ideaal voor vergaderingen en sociale evenementen.

Homewood Suites Providence Downtown Gelegen op 5 Exchange Street in het hart van de hoofdstad het financiële district, biedt zijn gasten gemakkelijke toegang tot attracties in de omgeving inclusief het Rhode Island Convention Center, Providence Performing Arts Center, Dunkin ‘Donuts Center en WaterFire. De accommodatie ligt ook dicht bij vele universiteiten en hogescholen, waaronder Brown University en Rhode Island School of Design, en biedt een van ‘s werelds grootste attracties