Homewood Suites by Hilton Wilmington

Het bekroonde hotelmerk brengt 120 suites naar het Riverfront in Wilmington, Delaware. Ontworpen voor gasten die willen reizen op hun eigen voorwaarden, biedt Homewood Suites by Hilton Wilmington downtown de gasten alle gemakken van thuis, of ze nu reizen voor het werk of genieten van een welverdiende ontspanning. Het hotel biedt een luxe verlengd verblijf aan het Riverfront in een gerevitaliseerde en groeiende bestemming.

“Wilmington’s Riverfront verandert snel in een toeristische trekpleister en een economische motor voor de stad, en Homewood Suites by Hilton Wilmington downtown is centraal gelegen in de buurt van top restaurants, winkels en zakendistricten,” zei Rick Colling, global head, Homewood Suites by Hilton.

Het zevende hotel in de Delaware markt beheerd door PM Hotel Group, Homewood Suites by Hilton Wilmington downtown biedt een combinatie van studio’s en één-slaapkameraccommodaties, met volledig uitgeruste keukens en aparte woon- en slaapgedeeltes, allemaal met ramen van vloer tot plafond die een spectaculair uitzicht bieden op de stad en de Christina River. Gasten beschikken over alle benodigdheden voor een slim, betrouwbaar en comfortabel verblijf, inclusief een gratis dagelijks uitgebreid warm ontbijt, een avondje uit met de sociale voorzieningen op maandag-donderdag, Wi-Fi en een boodschappenservice. Homewood Suites by Hilton Wilmington downtown biedt eveneens een buitenkeuken en grill, terrasspellen, fietsverhuur en een 24-uurs fitnesscentrum. Het pand biedt een gratis business center en 478 sq ft flexibele ruimte voor vergaderingen en sociale evenementen.

Het hotel biedt de gasten directe toegang tot de Wilmington Riverwalk maar ook vlotte toegang tot restaurants en entertainment opties in de stad. Het pand is ideaal gelegen in de buurt van de lokale kantoren van enkele van de grootste bedrijven van het land en de nabijheid van het Chase Center aan de rivieroever trekt grotere congresgroepen aan. Vlakbij vindt men ook het nieuw gebouwde 76ers Fieldhouse, dat de nationale en regionale sportmarkt bedient. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein en een gratis pendeldienst binnen een straal van drie mijl rond het pand.