Hoogmis van American Football in Hard Rock cafe Brussels & Antwerp

Bekijk de super spannende finale op groot scherm, “the American way”. De nacht van 3 op 4 februari staat in de Verenigde Staten en in Hard Rock Cafe Antwerp en Brussels in het teken van the Big Game, het belangrijkste Amerikaanse sportevenement van het jaar. Voor dit belangrijkste sportevent in de VS, zal het Hard Rock Cafe in beide steden de hele nacht open zijn. Het is dé place to be in België om helemaal in de sfeer te komen. Er is o.a. randanimatie, je wordt bediend door cheerleaders en footballplayers en je kan genieten van een all american diner.

Spectaculaire show

‘The Big Game’ is niet enkel een hoogmis voor de sportliefhebber, de show tijdens de rust en de reclameblokken krijgen minstens evenveel aandacht als het spel zelf. De wedstrijd wordt traditioneel vooraf gegaan door het Amerikaanse volkslied, dat in het verleden al werd gezongen door Whitney Houston, Cher, Neil Diamond en Beyoncé. Het hoogtepunt blijft echter de spectaculaire muzikale act tijdens de Halftime Show en deze jaar is het de beurt aan Maroon 5.

Helemaal in de sfeer

Om helemaal in de juiste sfeer te komen, zijn de medewerkers verkleedt cheerleaders en footballplayers. Wie op zijn best uitgedost komt feestvieren, maakt kans om met de hoofdprijs naar huis te gaan. Een leuk verkleedfeest voor studenten die het einde van de examenperiode (op zijn Amerikaans) willen vieren.

The American way

Tijdens de match, kan je genieten van een full American Package! De opwarming begint met een all American menu met de fameuze chicken wings, Hard Rock Cafe Legendary Burger met frietjes en ‘a real American dessert’. Als ‘after midnight stadium snack’ wordt er popcorn voorzien.

May the best win, game on!

Let wel, voor dit exclusieve event in Hard Rock Cafe Brussels moet je op voorhand reserveren, anders kom je er niet in.