Hotel Amigo: perfect kader, sublieme locatie voor buitengewone seminars

Hotel Amigo is ideaal gelegen vlak bij de Grote Markt van Brussel en biedt het comfort, de service en het onthaal waarmee dit vijfsterrenhotel is uitgegroeid tot een wereldwijd vermaard topadres in België.

De vijf vergaderzalen met plaats voor 55 personen en de balzaal met prachtige marmeren haard, voor diners tot 120 personen, cocktailrecepties tot 300 personen en meetings tot 150 personen, maken Hotel Amigo tot een referentie voor de organisatie van unieke banketten en seminars. Voor evenementen in het hotel heeft Hotel Amigo 173 kamers ter beschikking, waaronder 19 suites. Elke kamer is modern ingericht en ademt een authentieke charme. Het veelvuldig bekroonde Ristorante Bocconi biedt een heerlijke Italiaanse keuken met het accent op verfijning en verse producten. De zorgvuldig uitgewerkte menu’s in de zalen zijn het werk van de chef-koks van Ristorante Bocconi.

De ‘Suite Royale’ van het hotel kan naar wens worden aangepast voor het onthaal van gasten, voor zakelijke vergaderingen of verfijnde cocktailrecepties. Deze unieke locatie is het toonbeeld van elegantie en gezelligheid en beschikt over een terras van 60 m² met een prachtig uitzicht over de daken van Brussel en het stadhuis, een beschermd gebouw dat is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Hotel Amigo heeft verschillende aanbiedingen voor groepen, waaronder het all-inpakket ‘Reward the Board’, dat een vlotte toegang tot de stad garandeert voor ondernemingen buiten Brussel: klanten worden ter plaatse opgehaald met een minibus en na afloop van de vergadering teruggebracht.

Deze aanbieding omvat: transfer heen & terug tussen de firma van de klant en het hotel, binnen een straal van 10 km, kosten voor de huur van een vergaderzaal, inclusief een permanente koffiepauze, draadloze internettoegang (wifi), ingebouwde projector met geïntegreerd scherm in de vergaderzaal en tweegangenlunch in Ristorante Bocconi met niet alcoholische dranken en koffie. Deze aanbieding is geldig voor groepen van vijf tot vijftien personen, op basis van beschikbaarheid. Tarief: € 125,00 per persoon.  amigo@roccofortehotels.com