Hotel De Bilderberg: meeting ruimtes ideaal voor zakelijke gasten

Na maanden van renoveren is de verbouwing van het statige Hotel De Bilderberg in Oosterbeek in Nederland eindelijk voltooid. Nieuw zijn de sfeervolle meeting ruimtes voorzien van de nieuwste technische snufjes als een Philips lichtsysteem dat zich aanpast aan de energie in de ruimte, een nieuwe lobby en een kosmopolitische lounge en bar. En dan is er ook nog het nieuwe restaurant Julia’s Kitchen. Hotel De Bilderberg speelt hiermee in op de nieuwe stijl van samenkomen die vraagt om beleving en gezelligheid.

De comfortabele en inspirerende meeting ruimtes bevatten subtiele verwijzingen naar de geschiedenis van het beroemde hotel, ooit de plek waar de eerste Bilderberg Conferentie plaatsvond.

Samen met de vernieuwde vergaderzalen introduceert Hotel De Bilderberg meteen de ‘Maître B’, maar ook een aantal nieuwe eet en drink concepten, specifiek afgestemd op de meeting markt en de Bilderberg Fit breaks.

Frank is Bilderbergs Maître B’. De B’ staat niet alleen voor Bilderberg, maar ook voor Business en Balans, ofwel Biscuitje of Banket, voor Bier of Bordeaux, voor Binnen yoga of Buiten fietsen, voor Biologisch of beste Burger.

Hoe dan ook, B’ staat altijd voor Beleving, Frank zorgt er immers voor dat een zakelijke bijeenkomst meer wordt dan het figuurlijke “zaaltje met de koffie”. Een meeting, training of event wordt een onbetwistbare Business Break. Na het hotel De Bilderberg, introduceert de Bilderberg groep trouwens een maître B’ in alle hotels.

Bij de renovatie kregen de vergaderzalen een duidelijk link naar alle landen die aan de Bilderberg conferentie deelnamen. Mooie decoratieve verwijzingen zorgen voor en sfeervol geheel dat mede door het buitenlicht, een fris groen of veelkleurig herfsttintje wordt opgevrolijkt. Sommige zalen kunnen worden samengevoegd, waardoor het aantal deelnemers flink kan worden opgevoerd.

Bijzonder sfeervol en stijlvol zijn de vele hoekjes en plekjes nabij de vergaderzalen waar men in beperkt comité problemen kan bespreken, voorbereidende vergaderingen kan beleggen of gewoonweg als privé ruimte om een face-to-face meeting te beleggen.

In B’s Bar (vernoemd naar beroemde gast prins Bernhard) en loungeruimte kan de gast kiezen: borrelen aan de bar of in alle rust genieten bij de open haard. En waar de zeer geliefde Trattoria Artusi gewoon doorgaat met het bereiden van Italiaanse gerechten kan de gast nu ook terecht bij het nieuwe restaurant Julia’s Kitchen, waar gekookt wordt met invloeden uit zowel de Franse als de Amerikaanse keuken uit de jaren vijftig. Hotel De Bilderberg is na de renovatie een onovertroffen bestemming op de Veluwe in Nederland om in alle rust het beste resultaat uit cursussen en vergaderingen te halen.

 

Hotel De Bilderberg – Utrechtseweg 261 – 6862 AK Oosterbeek

Tel  31 26 339 63 33 – bilderberg@bilderberg.nl – www.bilderberg.nl