Hotel Dolce La Hulpe presenteert nieuw teambuildingsactiviteit The Sphere!

Het alarm is geslagen. Wetenschappers uit de hele wereld zijn op hun qui-vive en vrezen het einde van de tijdruimte. Heel onze wereld wordt overhoop gehaald. Tijdperken botsen, het verleden voegt zich bij het heden zonder vooruitzichten voor de toekomst. Het einde van de wereld is nabij. Er rest u niets anders dan dit proberen te voorkomen en aan boord te stappen van The Sphere, een onlangs ontdekt ruimteschip in zone 51 van Europa gelegen in Terhulpen in België, niet ver van het immunologisch centrum THE CUBE dat sinds 10 jaar werkt aan de verdediging tegen bacteriologische aanvallen.

Ingenieurs van centrum Los Alamos hebben dit ruimteschip ontdekt waarmee het mogelijk zou zijn om door de tijd te reizen. Na maanden van inspanning hebben ze het opstartmechanisme onder de knie en tevens een alarmerend bericht ontdekt: fouten in de tijdlijn duiden op het einde van de wereld. Reizigers stappen aan boord van het ruimteschip gelegen in een eigenaardige BOL en vertrekken op een ongekende odyssee door tijd en ruimte om de fouten van de tijdlijn te herstellen, de geheimen van vroegere en toekomstige beschavingen te onthullen en het einde van de wereld af te wenden.mice-dolce-img_20180519_153417

Navigeer op de Nijl in het Oude Egypte op de boot van Ra om de 10 plagen van Egypte te ontdekken, verdwaal in de jungle van het Centraal-Amerika van de 5e eeuw en ontdek het mysterie van de Maya’s, traceer de heilige graal in de middeleeuwen van de Tempeliers, ontmoet Sherlock Holmes tijdens een sessie onvergetelijk spiritisme in het Londen van de 19e eeuw en bezoek ten slotte de toekomst in Los Alamos waar u in contact komt met buitenaardse intelligentie.

Jullie zijn de heersers aan boord. De toekomst van de mensheid ligt in uw handen. Stel uw teams samen, omring u met de beste specialisten en ga deze uitdaging aan voor het welzijn van de toekomstige generaties. Word de helden van uw eigen bestaan en red de wereld. Ja, boven alles … red de wereld. Deze taak lijkt wellicht onmogelijk, maar dan houdt u nog geen rekening met uw teamgeest, de vaardigheden van ieder individu en de zin om deze solidariteit in ieder van u te cultiveren. Laat het avontuur beginnen … U heeft twee uur de tijd om de raadsels in de 5 tijdruimten te ontrafelen voor het herstellen van de tijdlijn en het redden van de mensheid. Twee uur tijdens welke u reist naar het Oude Egypte, Centraal-Amerika, Groot-Brittannië, Londen en Noord-Amerika.

In een verbluffende setting bevordert deze vernieuwende teambuildingsactiviteit creativiteit, communicatie en teamgeest. Tijdens deze voor iedereen toegankelijke activiteit stijgt de spanning tot een hoogtepunt.

Beschikbaar sinds 1 juni voor groepen van 8 tot 100 personen. Dolce La Hulpe Brussels is de ideale partner voor alle soorten bedrijfsactiviteiten. De omvangrijke binnen-en buitenruimten kunnen groepen van alle grootten ontvangen voor op maat georganiseerde activiteiten. De kamers, alle met zicht op het Zoniënwoud, nodigen uit tot totale ontspanning en onderdompeling. Een verblijf dat wordt verfraaid met meerdere originele voorstellen op het gebied van lunches, diners, breaking sessions of culinaire ervaringen.

Dolce La Hulpe Brussels is een 4-sterren Hotel & Resort met een hedendaags design dat gelegen is midden in het Zoniënwoud en op slechts 15 km van het centrum van Brussel. Dit hotel biedt schitterende vergezichten over het bos en stelt zijn gasten 264 kamers en suites ter beschikking, alsmede een restaurant met een groot en heerlijk buffet, een elegante brasserie met gerechten die bereid worden met seizoenproducten, 2 bars en een loungeterras. Op het gebied van vrijetijdsbesteding biedt het hotel een somptueuze Spa Cinq Mondes van 800 m², uniek in België, tennisbanen (buiten) en een wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, hamam, fitnesszaal en lesruimten. www.dolcelahulpe.com/nl