Hotel Heritage Brugge: Belgisch beste Luxury boutique hotel

Hotel Heritage werd beloond tijdens de World Luxury Hotel Awards Ceremonie 2014,  die plaatsvond in Kaapstad , Zuid-Afrika. De “World Luxury Hotel Awards” is reeds meer dan 20 jaar één van de meest prestigieuze internationale evenementen in de wereld van het toerisme, uitsluitend bestemd voor de luxe hotellerie. Deze onderscheiding is het resultaat van stemming door internationale experts in de horeca , zoals reisbureaus , touroperators en klanten wereldwijd. Ze belonen en erkennen de beste infrastructuur en de kwaliteit van dienstverlening van elk hotel. Dit jaar is Relais & Châteaux Hotel Heritage bekroond met een van de meest prestigieuze prijzen, die van het beste ” Luxury Boutique Hotel” in België.

De eigenaar en general manager , Johan Creytens zegt : ” Het is een grote eer voor Hotel Heritage en zijn team , dat nu nog nageniet van de award ‘Beste viersterrenhotel van België voor de zakelijke reiziger’, om deze prestigieuze onderscheiding van Luxury Boutique Hotel te ontvangen. Deze prijs beloont onze vele investeringen en de inzet van ons enthousiaste team. Dag in dag uit zorgen we er met z’n allen voor om ons hotel ieder jaar op dit uitzonderlijke niveau van dienstverlening te houden. Hotel Heritage mag op die manier beschouwd worden als referentie voor het Belgische hotelwezen . ” We willen ook graag onze vele mede- leden van Relais & Châteaux die zijn beloond met gelijkaardige onderscheidingen feliciteren , benadrukt Johan.

Hotel Heritage – Restaurant Le Mystique

Johan en Isabelle Creytens zetten zich elke dag opnieuw in om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met een uitzonderlijke kwaliteit en onberispelijke service. Samen met hun team mochten ze al heel wat onderscheidingen in ontvangst nemen. Hotel Heritage maakt deel uit van de prestigieuze keten ‘Relais & Châteaux, meer dan 500 charmehotels en gastronomische restaurants over de hele wereld… All around the World, Unique in the World!

Alle 22 kamers beschikken over iPad met gratis high speed internet, Bose muziekinstallatie met iPod/iPhone dock, Nespresso koffie, Nilson bed met luxueus linnen en marmeren badkamers met Durance badproducten.

Chef Koenraad Steenkiste tovert met smaken uit de regio in het vernieuwde stijlvolle charmante restaurant ‘Le Mystique’. Een keuken, omschreven door gastronomen als hedendaags met liefde voor streek –en seizoensgebonden producten. Wie zijn culinaire avond relax wil afsluiten kan terecht in bar ‘Le Magnum’ met privé bibliotheek en salon met open haard.

‘Still wondering why guests insist on staying with us? We go beyond ‘You’re special to us!’’, vertellen Johan & Isabelle enthousiast. www.hotel-heritage.com