Hotel Indigo Rome

Het nieuwe Hotel Indigo Rome opent de deuren per 24 maart. Het ligt in een van de meest typische en levendigste straten van de eeuwige stad.

Omgeven door Renaissance gebouwen, creaties van Raphael en de Via Giulia, biedt dit boetiekhotel zijn gasten een keuze aan kunstwerken van diverse architecten en artiesten.

Hotel Indigo Rome St George biedt 64 kamer waar de renaissance wordt gekoppeld aan hedendaags design zodat gasten volop kunnen genieten van de basiselementen en de culturele rijkdom van Rome. Het palet historische elementen van Campo di Fiori, Navona Square of Vaticaanstad wordt aangevuld door een authentiek spa, een uitgelezen Italiaanse keuken in het I Sofa di Via Giulia restaurant. Vanop het dakterras heeft men zicht op St Pieters terwijl men van lekkere gerechten geniet. Alle kamers bezitten gratis wifi, hebben docking stations, badjas en slippers en 100% premium Egyptisch bedlinnen. Het hotel biedt een boardroom voor een 20-tal personen en ook het dakterras kan in een vergaderruimte voor zowat 150 deelnemers worden omgevormd.