Hotel Indigo Sydney centre

IHG en City Tattersalls Club openen Hotel Indigo Sydney Centre in 2025

 

Het enorme momentum achter het merk Hotel Indigo van IHG in Australazië zet zich voort met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst met City Tattersalls Club (CTC) in Sydney. Het is de bedoeling dat Hotel Indigo Sydney Centre in 2025 wordt geopend boven op het terrein van de iconische club in een onlangs gerenoveerde, 49 verdiepingen tellende toren voor gemengd gebruik met nieuwe restaurants, evenementenruimte, exclusieve businesslounge in de stad, winkels, gezondheids- en welzijnsfaciliteiten, een hotel met circa 110 kamers en 246 woonappartementen.

De rijke en levendige 125-jarige geschiedenis van CTC vormt de perfecte inspiratie voor het beroemde verhaalconcept van Hotel Indigo, een club die werd opgericht door 25 bookmakers en nu een van de meest verfijnde en oudste buurtclubs in Sydney is, met meer dan 20.000 leden. Die geschiedenis zal elk element in het hotelaanbod beïnvloeden, met inbegrip van het design, het eten en drinken en het serviceaanbod in het buurtcafé, de bar en de fitnesszaal van het hotel. Gasten van het hotel zullen ook profiteren van de toegang tot de faciliteiten binnen de bredere ontwikkeling, waaronder vergader- en evenementenruimte en de exclusieve lounge. Hotel Indigo Sydney Centre zal genieten van een toplocatie in Pitt Street, op slechts een steenworp afstand van Pitt Street Mall, het autovrije hart van Sydney CBD, en de belangrijkste winkel-, eet- en uitgaansgebieden van de stad.

Abhijay Sandilya, IHG’s Vice President, Development – Australasia, Japan & Pacific: “Er gebeurt iets prachtigs wanneer grote merken samenkomen, dus het is een eer voor IHG om samen te werken met een van Sydney’s oudste en meest geliefde zaken- en sportclubs om nog een geweldig Hotel Indigo naar Australazië te brengen. Het is duidelijk dat ons buurtboetiekmerk echt aanslaat bij gasten en eigenaars, en ik kijk ernaar uit om te zien hoe de rijke geschiedenis van City Tattersalls Club in het verhaal van de buurt wordt geïntegreerd om een spectaculair hotel te creëren.”.

Marcelo Veloz, Chief Executive Officer bij City Tattersalls: “Toen we de beslissing namen om een hotel te openen als onderdeel van deze spannende nieuwe ontwikkeling, wisten we dat het niet alleen een merk moest zijn dat recht zou doen aan de geschiedenis van de City Tattersalls Club erfenis, maar dat het ook de kracht van een wereldwijd systeem achter zich zou moeten hebben nu het reizen in 2021 weer in een stroomversnelling komt. ”

Het merk Hotel Indigo is in de loop der jaren steeds succesvoller geworden, met 126 geopende hotels wereldwijd en nog eens 99 in de pijplijn. In Australië en Azië opent Hotel Indigo Adelaide Markets in maart 2021 en volgen nog meer op bestemmingen als Melbourne en Auckland. IHG heeft momenteel 56 hotels die onder vier merken actief zijn in Australazië, waaronder: InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, voco en Holiday Inn Express, met nog eens 34 in de pijplijn.