Hotel Le Place d’Armes – Luxemburg: exclusieve zessterrenaanbieding

Het Luxemburgse hotel ‘Le Place d’Armes’ lanceert een ‘Exclusieve zessterrenaanbieding’, een gastronomisch verblijf dat u opnieuw van het goede leven doet proeven. De zomervakantie nadert immers met rasse schreden!

Nu het leven geleidelijk zijn normale gang herneemt, kan de horecasector eindelijk heropleven en dat tot groot genoegen van al wie dol is op gastronomie en reizen. De Europese landen openen hun grenzen en ontvangen ons opnieuw met open armen, of we nu een verre reis maken, of gewoon dicht bij huis blijven.

Niet zo ver hiervandaan bloeit ook Luxemburg weer helemaal op. De vele terrasjes van de stad lopen opnieuw vol onder een stralende zon en zomerse temperaturen.

Op vrijdag 29 mei 2020 heeft vijfsterrenhotel ‘Le Place d’Armes’ opnieuw welgemoed zijn deuren geopend. Met zijn 28 kamers en suites, zijn luxueuze rotisserie ‘Le Plëss’ en zijn terras ‘Café de Paris’ heeft het hotel in het hartje van de stad Luxemburg, dat lid is van Relais & Châteaux, zijn eerste klanten ontvangen na twee lange maanden met gesloten deuren.

Het gastronomische restaurant ‘La Cristallerie’, dat met één ster in de Michelingids prijkt, verwelkomt zijn gasten opnieuw vanaf dinsdag 9 juni. ‘Respect voor de natuur’, dat is het credo van chef-kok Fabrice Salvador en meteen ook de rode draad door al zijn culinaire creaties. Als chef draagt hij waarden die geïnspireerd zijn door de natuur hoog in het vaandel en aarzelt hij niet om deze met anderen te delen.

Deze zomer zal Luxemburg ongetwijfeld een ‘lokaler’ en meer Luxemburgs cliënteel aantrekken, met voornamelijk inwoners en bewoners uit de grensstreek (zoals wij) die als eersten opnieuw van de hoofdstad mogen komen proeven. Ook de minister van Toerisme hoopt dat het lokale toerisme menig hart kan overtuigen en nodigt iedereen ook uit om Luxemburg te komen (her)ontdekken. De zonnige dagen zullen helemaal in het teken staan van het Hertogdom en zijn regionale schatten, met als hoogtepunt het historische en architecturale erfgoed rond het Hotel ‘Le Place d’Armes’.

Om de beleving nog rijker te maken, biedt Hotel ‘Le Place d’Armes’ zijn cliënteel vanaf 9 juni (en minstens tot 30 september) een exclusieve zessterrenaanbieding aan, waarbij u geniet van een luxueus sterrendiner in restaurant ‘La Cristallerie’, gevolgd door een overnachting inclusief ontbijt en dat alles voor het exclusieve tarief van € 500 voor twee personen.

Een gastronomisch avontuur en een zessterrenverblijf … Het ideale excuus om er na de quarantaine even tussenuit te gaan en te genieten van een tijdloze beleving in het historische hart van Luxemburg! Hotel Le Place d’Armes – Place d’Armes 18 – 1136 Luxemburg – + (352) 27 47 37 211