Hotel Longevity Cegonha country club – Vilamoura, Algarve – Portugal

Longevity Cegonha Country Club is een charmehotel met spa & wellnessfaciliteiten en -diensten, genesteld in een rustige en groene omgeving van Vilamoura. Een omgeving die tegelijkertijd de verbazingwekkende levensstijl van Vilamoura uitstraalt met stranden, jachthaven, golfbanen, wandel- en fietspaden en andere attracties..

Het hotel beschikt over 32 kamers en suites, een buitenzwembad, tennisbanen en een breed scala aan Spa & Wellness-faciliteiten en -diensten. De kamers werden telkens in een blok van 4 ingeplant, ze zijn bijzonder ruim met naast de slaap- en badkamer eveneens een ruim salon, living, ingerichte keuken en een behoorlijk groot terras, ca 8m². Hierdoor kunnen de spa- en wellnessfaciliteiten makkelijk worden aangevuld met rustige ontspannende momenten en het individueel genieten van de zon voor zoverre men geen gebruik wenst te maken van de zonneweide die bij het zwembad aansluit.

Het hotel biedt ook een Longevity Vitality Plan met een heerlijke reeks dagelijkse Body & Mind groepsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld: Yoga, Pilates, Stretchen, Meditatie, Core Training, Tone & Fit, Fitball, Wandelingen, Dance, Jogging, Fietstocht . Tot het aanbod behoren enerzijds een 15-tal packages van 2 tot 7 nachten die in 7 specifieke zorgcriteria werden gebundeld. De combinaties zijn uiteenlopend maar omvatten zowel spa, relax, golf, fitness als botox.

Ook de Signature treatments, meer individuele en losstaande wellness, detox en schoonheidsbehandelingen bestaan in meerdere varianten waardoor een leuk geheel kan worden samengesteld dat aan de meest veeleisende klanten voldoening moet schenken. Alle hotelgasten ouder dan 16 jaar hebben gratis toegang tot het Detox & Relax Wet Area Circuit en tot het dagelijkse Vitaliteit Activity Plan activiteiten.

In het PURE Cafe by Longevity kunnen gasten genieten van gezonde en smakelijke maaltijden en drankjes van lokale verse producten of het Wellness & Detox-maaltijdplan omarmen. Er is gratis privéparkeergelegenheid en de accommodatie biedt een pendeldienst van het hotel naar Vilamoura (strand en jachthaven).

Longevity Cegonha Country Club ligt in de buurt van populaire golfbanen, zoals Oceanico Laguna en Oceanico Millennium. In Lagoa werd een aanvullend ‘Thalassa en medical spa’- centrum geopend, het Vilalalara Longevity centrum en in Alvar, eveneens in de Algarve opent in de loop van 2019 het Longevity health en wellness hotel. Logische beslissingen aldus Sonia da Cunha Castro, sales director, die het gevolg zijn van de groeiende interesse voor deze behandelingen maar tevens het bewijs van de kwalitatieve prestaties van de Country club. Logevity Cegonha biedt de perfecte combinatie van een ontspannende zonne-vakantie en aandacht voor de persoonlijke gezondheid en het welzijn in het algemeen.

Longevity Cegonha Country Club – Estrada de Albufeira – 8125*300 Vilamoura- www.longevityvilamoura.com