Hotel Royal Tulip – Tanger (Marokko)

Dit hotel werd ingeplant in het moderne stads- en businesscentrum van Tanger. Het heeft zicht op de mooie baai van de stad en ligt in de nabijheid van het centrale treinstation, in de nabijheid van shopping mall en op wandelafstand van het strand. De internationale luchthaven ligt op amper 4 km van het hotel.

He hotel verwelkomt zowel zakenlui als toeristen en heeft de beschikking over 218 kamers en suites. De verdere infrastructuur omvat een spa van 2.000m²     , 2 bars, 2 restaurants, bars, zwembad, poolgrill en een conferentiecentrum voor 1200 personen. De spa biedt fitness en balneotherapie maar ook een hammam, sauna, jacuzzi en een overdekt thermaal zwembad.

Het conferentiecentrum van 1000m² biedt een ballroom met een capaciteit van 1.000 personen en kan eventueel worden opgesplitst in 9 vergaderzalen telkens met aangepaste moderne technologie. Deze is eveneens aanwezig in de kleinere zalen Henry Matisse, Paul Bowles en In Perdicars, zalen die afhankelijk van de gekozen opstelling plaats bieden aan 30 tot 225 personen. Salon Eugène Delacroix is beduidend kleiner en kan maximaal 80 personen ontvangen.

L’Instant Oriental is het buitenbeetje van het hotel. Oosterse dranken verwelkomen de bezoekers voor een ontdekking van smaakvolle en geparfumeerde dranken uit het Midden Oosten, dranken die alles behalve traditioneel kunnen worden genoemd. Er is keuze uit Turkse koffie met een uniek ritueel in Tanger, een Arabische koffie die de volle smaken en hints van de koffieboon uitstraalt maar ook een saffraanthee met de exclusieve saffraan uit Tanger staat op de kaart.

Royal Tulip – route de Matabata – Tanger – www.royaltulipcitycentertanger.com