Hotel The Pand

Het management van HOTEL THE PAND in Brugge mag zich in de handen wrijven want het boetiekhotel valt nog maar eens in de prijzen. Het is al de derde keer sinds de overname begin vorig jaar, nu met de toekenning van de prestigieuze World Luxury Hotel Award 2014 in de categorie “Luxury Romantic Hotel”!

De World Luxury Hotel Award staat bekend als ’s werelds meest exclusieve onderscheiding in de luxe sector. De mondiale verkiezing is bedoeld voor tophotels die hun gasten faciliteiten van wereldklasse en excellente service bieden. Met de awards wil men de service in de luxe hotels stimuleren en nog verbeteren.

De toekenning van de award aan Hotel The Pand in Brugge is conform deze doelstelling, niet alleen omdat The Pand veel authenticiteit en charme uitstraalt maar ook omdat het management continu investeert in meer comfort en service. Dat zegt ook Katelijne Haelters, general manager van Hotel The Pand, die verwijst naar de aankoop van het pand op nr 17, en de appartementen, Pandreitje nrs. 11-13. Meer ruimte om vooral een hogere kwaliteit aan te bieden, maar ook voor een diversificatie van het logiesaanbod waardoor makkelijker op een bredere vraag kan ingespeeld worden. ‘Hiermee willen we graag bijdragen aan de dynamiek van het verblijfstoerisme in onze mooie stad’ aldus Katelijne Haelters.

De World Luxury Hotel Award 2014, in Zuid-Afrika uitgereikt, is een erkenning voor het beleid van Hotel The Pand dat de gasten een logies wil aanbieden waar men zich bij aankomst meteen thuis voelt. Deze aanpak werd reeds door andere awards gehonoreerd, o.a. de Boutique Hotel Award 2013 in de categorie Classic Elegance en de Boutique Hotel Award 2014 in de categorie Europe’s Best Romantic Retreat.

Info: Hotel The Pand, Romantic Luxury Hotel, Pandreitje 16, 8000 Brugge, op wandelafstand van Markt en Stadhuis, info@pandhotel.com, T 050 34 06 66. Verblijf in charme kamers, junior suites, master suite. Prijzen: www.pandhotel.com.