Hotel Zoo Berlijn heropent de deuren

Berlijn blijft in de spotlights, ditmaal met de heropening van het iconische Zoo hotel dat 145 kamers en suites, een wintertuin, rooftop terras en een intieme Grace Bar zal aanbieden. Glitter en glamour in de hall met een tapijt signature Diana von Fürstenberg, in-room amenities van Maison Martin Margiela en eigentijdse nagellak van Uslu airlines. Het 5de hotel Design hotels ™ vertelt een gloednieuw, splashy verhaal.

Mochten de deuren van het gebouw Kürfurstendamm 25 kunnen vertellen, we zouden talloze boeiende momenten beleven. Opgericht als private residentie in 1891 werd het in 1911 getransformeerd in een hotel. Van 1950 tot diep in de 70-er jaren was het het officiële VIP-hotel van het Berlijnse filmfestival.

Design, oog voor detail en luxe zijn trefwoorden die alle kamertypes kenmerken. Ook de publieke ruimten zoals de wintertuin, bar en lobby sluiten perfect aan bij de stijlvolle en luxueuze inrichting.

Vanaf januari 2015 verwelkomt het Zoo hotel, Ned Karamujic, de vroegere chef van de wereldvermaard Grill Royal. Hij wordt verantwoordelijk voor het Grace restaurant dat begin 2015 de deuren opent.