Huisdiervriendelijk hotel arrangement

Avani+ Hua Hin Resort in Cha Am

 

Avani+ Hua Hin Resort heeft een nieuw overnachtingspakket gelanceerd voor de verwende stadspuppies, een gegarandeerde zet om staarten te laten kwispelen en hondenouders te laten springen van vreugde. Genaamd ‘Bark & Breakfast’ biedt viervoetige vrienden een verandering van omgeving en een kans om het weekend door te brengen peddelend in een prive zwembad. Ook hun mensen worden volop in de watten gelegd.

Brave jongens en meisjes kunnen nu hun benauwde stadskot verruilen voor een ruime villa met een privézwembad, een comfortabel hondenbed, een voerbak en lekkernijen. Terwijl u zich tegoed doet aan de verfijnde keuken, krijgt ook uw hond een VIP met een indrukwekkende selectie van de chef-koks van Avani. Perfect voor degenen die het weekend willen doorbrengen knus in een kingsize bed, en alle maaltijden worden geserveerd in de villa, zodat u en uw hondje zo weinig interactie met de buitenwereld hebben als u maar wilt.

Als er toch gewandeld moet worden, heeft het domein een speciale hondenzone ingericht waar uw hond kan socialiseren met andere huisdieren en tegelijkertijd een beetje beweging krijgt. En vergeet niet een frisbee mee te nemen als u na al dat luieren in bed een overmaat aan energie overhoudt om te verbranden – het strand is huisdiervriendelijk en breed genoeg om zowel honden als mensen te herbergen