Huiveringwekkende lekkere chocolade om Halloween te vieren

Chocolade hoort gewoon bij elke heuglijke gebeurtenis en Halloween vormt daarop geen uitzondering! Over een paar weken kan iedereen die graag griezelt en de spanning opzoekt weer zijn verkleedkleren bovenhalen, het huis versieren met vleermuisslingers, spinnenwebben en spooklantaarns … en uiteraard samen met zijn eigen monstertjes of onder vrienden genieten van overheerlijke lekkernijen. En dat wil Leonidas natuurlijk voor geen goud missen!

Dit jaar zijn de Halloweenballetjes, die jong en oud doen watertanden, er weer in twee smaken: -Halloweenballetje melkchocolade en knisperende praliné (die knettert in de mond! – -Halloweenballetje melkchocolade en hazelnootpasta

Steek ze in de koekjesdoosjes van je kleintjes, versier er een feesttafel mee of deel ze met Halloween uit wanneer de kinderen uit je buurt komen aanbellen. Trick or treat!

De Halloweenballetjes krijgen trouwens het gezelschap van andere kleurrijke verleidingen van chocolade, zoals pompoenlolly’s, pompoent in gekleurde witte chocolade om te vullen met pralines, of pompoentjes in marsepein. Een waar genot voor smaakpapillen én ogen!

Aanbevolen verkoopprijs:Zakje 100g Halloweenballetjes : 2.94€ – Pompoenlolly 30g : 1.9€ – Poempoentje in marsepein 25g : 0.86€

Leonidas, een doosje vol geluk.