hupple lanceert speciale corona box voor honden en katten

De ‘Blaft in uw kot’ & ‘Als de kat van huis is… maar nu even niet’ Box! Bij aankoop van deze Corona Box gaat er telkens één euro naar de vzw AAP die mensen in woonzorg- en revalidatiecentra op een hartverwarmend honden- of kattenbezoek trakteert!

hupple, het gekende Belgische merk van de heerlijke honden- en kattenkoekjes, lanceert een speciale hupple Corona Box. De Chef Ko(e)ks van de hupple premium snacks zijn dagelijks in de weer in de Brechtse fabriek. Voor deze bizarre coronatijden hebben ze twee leuke boxen bedacht om zowel de baasjes als de dieren een hart onder de riem te steken: de ‘Blaft in uw kot’ Box en de ‘Als de kat van huis is… maar nu even niet’ Box! Beide boxen vol met lekkers steunen bovendien een goed doel! Bij aankoop van één box gaat er namelijk één euro naar de vzw AAP (Animal Assisted Projects) en hun Aamaai-project. Met dit initiatief zetten de AAP-teams zich dagelijks in om mensen in woonzorg- en revalidatiecentra met huisdieren in contact te brengen om zo hun (beider) mentaal welzijn te bevorderen. In deze periode waarin veel mensen in een sociaal isolement zitten, kan het gezelschap van een huisdier een groot verschil maken. Met honden en katten zijn er geen beperkingen qua aantal nauwe contacten en kan je dus ongelimiteerd knuffelen waardoor je snel hartverwarmende taferelen verwezenlijkt! De totale kost van de Corona Boxen neemt hupple voor zijn rekening. Het enige wat de consument betaalt, is één euro voor het goede doel, en 1.5 euro voor de verpakking. De consumentenadviesprijs voor deze hupple Corona Boxen bedraagt dus € 2.5. Ze zijn verkrijgbaar via de webshop www.hupple.com alsook via diverse hupple verdeelpunten. In de ‘Blaft in uw kot’ Box zit er tevens een gratis WOEF magazine1! En dankzij het handige formaat kan je de boxen makkelijk meenemen op je corona wandelingen!

De ultieme Corona Box voor je hond of kat: vol lekkers én voor het goede doel!

De ‘Blaft in uw kot’ & ‘Als de kat van huis is… maar nu even niet’ Box kan je dankzij het handige formaat makkelijk overal meenemen. Dit is zeker met de hond ideaal voor de talloze wandeltochten met je bubbel. In de boxen zitten lekkere, gezonde beloningssnoepjes voor je lieveling! En daarnaast steunen ze de goede doel actie met de vzw AAP waarbij hupple telkens één euro per box aan het ‘Aamaai-project’ doneert. Dit betreft een fantastisch initiatief van AAP om behoeftige, eenzame mensen op een hartverwarmend bezoek van een hond of een kat te trakteren, om hen zo even uit hun isolement te halen en hun mentale weerbaarheid op te krikken in deze eenzame coronatijden. De onvoorwaardelijke liefde van een dier kan mensen door een moeilijke periode loodsen. Dankzij het Aamaai-project kunnen verschillende AAP-teams dagelijks bezoeken afleggen aan verschillende woonzorg- of revalidatiecentra. Deze bezoekjes leveren prachtige, ontroerende momenten op: blije gezichten, liefdevolle knuffels en veel ‘aaikes’. Het bezorgt de mensen én de dieren instant een mentale boost!

hupple X hondenmagazine WOEF

Naast de samenwerking met AAP heeft hupple ook een samenwerking opgezet met het hondenmagazine WOEF. Zo bevat de ‘Blaft in uw kot’ box ook een flyer met een link waarop je gratis de laatste editie van het WOEF magazine kan lezen, en krijg je daarnaast nog verschillende kortingen.

Beschikbaarheid, contact & info

De consumentenadviesprijs van de “hupple Corona Boxen” bedraagt € 2.5. De twee boxen zijn beschikbaar via de webshop www.hupple.com alsook bij verschillende hupple verdelers. De dozen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Algemene info omtrent de heerlijke en gezonde hupple producten vind je op de webshop www.hupple.com. Leuke nieuwtjes, hupple events,… kan je volgen via de social media kanalen: op Instagram (hupple_dog_cat_treats) en op Facebook (hupple).

Samen tegen corona, stay safe!

GOOD !D werd in 2002 opgericht door zaakvoerder Manuel Goossens. GOOD !D is een vooraanstaand bedrijf en Belgisch marktleider in het produceren van dierensnacks voor zowel private labels, groothandels en dierenspeciaalzaken als voor het eigen merk ‘hupple’ dat sinds 2006 op de markt werd gelanceerd en anno 2020 reeds in zeventien landen verkrijgbaar is. Sinds 2016 ontwikkelde GOOD !D een innovatief gamma ‘pharma.pet’ met voedingssupplementen en vitamines voor honden. Het moederbedrijf GOOD !D omvat aldus twee divisies: een ‘treat’ divisie met premium snacks voor honden en katten, alsook een ‘supplement treat’ divisie met voedingssupplementen en vitamines voor honden. Het bedrijf is gevestigd in Brecht en telt vijftien werknemers. Meer info en details vind je op de respectievelijke websites www.goodid.eu, www.hupple.com en www.pharma.pet.