Hyatt Centric 369th & 5th New York

Hyatt Hotels Corporation kondigt het debuut aan van Hyatt Centric 39th & 5th New York, het tweede hotel van het lifestylemerk in New York City. Het 22 verdiepingen tellende pand beschikt over 162 moderne gastenkamers, waaronder zes ruime suites, die de levendigheid van New York City tonen met de speelse gelaagdheid van texturen, afbeeldingen en curiosa. Het Hyatt Centric 39th & 5th New York is centraal gelegen in de wijk Midtown East van New York City en biedt een lanceerplatform voor reizigers die midden in de actie willen zitten. Door verrijkt design en deelbare ervaringen biedt Hyatt Centric 39th & 5th New York gasten een venster op het historische en charmante Midtown East en inspireert het tot verkenning van de buurt en de eindeloze speeltuin die New York City is.

De moderne architectuur en interieurs van het hotel, ontworpen door het in New Jersey gevestigde VLDG, weerspiegelen de geest en elegantie van de Gilded Age in New York City, die weelde en romantiek omvat. Het stijlvolle Hyatt Centric 39th & 5th New York heeft kunstzinnige accenten die een eerbetoon zijn aan de historische 5th Avenue buurt van de stad, voorzien van een levendig kleurenpalet, overal bloemmotieven, unieke fluwelen stukken en Art Nouveau-stijl goudkleurige stalen verlichtingsarmaturen.

Het hotel is genesteld tussen enkele van de iconische bezienswaardigheden van New York en de 162 gastenkamers, waaronder zes suites, zijn voorzien van een juweel-getint kleurenpalet. Gasten profiteren ook van gratis WiFi, speciale leeslampjes aan weerszijden van het bed, USB-stopcontacten, grote 55″ HDTV’s, regendouchekoppen en een Drybar Buttercup-föhn van salonkwaliteit.

Extra voorzieningen en diensten zijn onder andere Hyatt Stayfit® Gym, een gratis 24-uurs health club uitgerust met de nieuwste apparatuur, restaurant-to-go service, 24-uurs Lobby Market met een verscheidenheid aan drankjes en snacks en een volledige barista bar, full-service conciërge, meertalig personeel en was- en stomerijdiensten om aan elke behoefte te voldoen.

Het onsite restaurant zal later dit jaar openen en zal heerlijke Noord-Italiaanse gerechten aanbieden met een lokale flair. Het restaurant is perfect geschikt voor alle smaken en gelegenheden. Wie zich op het dak van het hotel waagt, dat ook later dit jaar wordt geopend, kan genieten van speciale cocktails en een adembenemend uitzicht op het Empire State Building en de skyline van New York City.

De van A/V voorziene boardroom voor 10 personen van het Hyatt Centric 39th & 5th New York is ideaal voor teamvergaderingen of kleine sociale bijeenkomsten.