Hyatt Centric downtown Nashville: SoBro Distr

Joint Venture Partners, Hyatt Hotels Corporation en C. B. Ragland Company kondigen de opening aan van Hyatt Centric Downtown Nashville in Music City’s SoBro wijk. Het hotel ligt twee blokken verwijderd van de iconische Broadway Street en is centraal gelegen op loopafstand van de gerenommeerde eetgelegenheden, entertainment en culturele ervaringen waar Nashville om bekend staat. Met 252 gastenkamers waaronder 11 suites en ramen van vloer tot plafond die een prachtig uitzicht bieden op de Cumberland River, biedt dit nieuwe lifestyle hotel avontuurlijke reizigers een meeslepende ervaring in het hart van de actie.

Elk element van het Hyatt Centric Downtown Nashville is speciaal ontworpen om het karakter en de charme van het zuidelijke leven te weerspiegelen. Het hotel beschikt over een gevarieerde en opvallende collectie kunstwerken van meer dan 20 lokale kunstenaars, samengesteld in samenwerking met het Nashville Artist Collective. In overeenstemming met Nashville’s reputatie als hotspot voor honkytonks en live muziek, beschikt het pand over een op muziek geïnspireerde lobby uitgerust met een piano, platenspeler en een collectie vinylplaten. Op de negende verdieping van het hotel bevindt zich het nieuwste zwembad en bar, op het dak van het hotel twee loungeruimtes, vergaderzalen met individuele buitenterrassen en een fitnesscentrum met weids uitzicht over downtown.

Het Hyatt Centric Downtown Nashville heeft een kenmerkend restaurant en bar met drie maaltijden, Ella’s, genoemd naar de grootmoeder van mede-eigenaar Michael Hayes, waar klassieke zuidelijke gerechten worden geserveerd. Bij Ella’s kunnen gasten genieten van gracieuze zuidelijke gastvrijheid in een verfijnde sfeer. Het culinaire genot gaat verder in Lala’s, de bar en het restaurant op het zwembaddak van het hotel op de negende verdieping, met een uitgebreid rosémenu, speciale cocktails en een menu met lichte hapjes aan het zwembad.

Het hotel beschikt over een vergaderruimte, gunstig gelegen op één verdieping en allemaal toepasselijk vernoemd naar een ander muziekinstrument, waaronder de Harmonica Boardroom en Tambourine Lounge. De Mandolin-balzaal is zorgvuldig ontworpen om inspiratie te bieden voor microbruiloften en recepties, met de flexibiliteit om zakelijke vergaderingen en evenementen.

Snuggere reizigers met een avontuurlijke geest zullen de trots, de ziel en het ritme van de stad ervaren in het hart van SoBro. Twee blokken ten zuiden van Broadway ligt het Hyatt Centric Downtown Nashville op een steenworp afstand van het Ascend Amphitheater, de Country Music Hall of Fame, het Music City Center, het Schermerhorn Symphony Center, het National Museum of African American Music, het Johnny Cash Museum, het Ryman Auditorium en de beroemde honky-tonk bars, die als lanceerplatform voor verkenningen dienen.