Hyatt House Columbus/OSU

Hyatt House Columbus/OSU-Short North viert de opening van het nieuw gebouwde hotel. Het extended-stay hotel is ideaal gelegen tegenover R&D-gigant Battelle en grenst aan Columbus’ bruisende Short North Arts District, Victorian Village en The Ohio State University. Het hotel beschikt over 152 kamers, 104 suites en 48 kamers. Een indrukwekkende flexibele vergaderruimte en goed ontworpen binnen en buiten breakout opties, bieden een broodnodige vergader-en evenementenlocatie in de OSU-Short North buurt.

Het nieuwe Hyatt House-hotel ligt op 1,6 km lopen van het Ohio Stadium en biedt het een ongeëvenaarde nabijheid tot de rest van de OSU-campus, het James Cancer Hospital en het Wexner Medical Center. Zakenreizigers, patiënten, gezinnen, studenten en Buckeye-sportfans die het gebied bezoeken, hebben nu de perfecte verblijfsmogelijkheid om zich thuis te voelen tijdens hun verblijf, of ze nu op zakenreis zijn, op vakantie, op de campus of om toegang te krijgen tot de gerenommeerde medische zorg van de stad.

Deze nieuwe accommodatie heeft een frisse, eigentijdse inrichting en is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van de hedendaagse reiziger te voldoen. Er is speciale aandacht besteed aan de gemakken van de levensstijl, elke kamer is huisdiervriendelijk en suites voor gasten zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, overvloedige voorzieningen en aparte ruimtes om te eten, slapen en ontspannen. Een binnenzwembad en een volledig uitgerust fitnesscentrum met door Columbus gefabriceerde Rogue Fitness-apparatuur en een Peloton Bike zorgen ervoor dat gasten voor wie fitness een prioriteit is, geen maat hoeven te missen terwijl ze onderweg zijn. Voor een privé workout ervaring zijn er ook speciale Peloton Bike gastenkamers beschikbaar. En omdat de Olentangy Trail vlak voor de deur van het hotel ligt, zijn er fietsen te huur zodat gasten de schilderachtige 13-mijl lange tocht langs de rivier van het centrum van Columbus naar het voorstedelijke Powell, Ohio, geheel of gedeeltelijk kunnen genieten. Nog eens 25 mijl aan paden bieden gasten nog meer buitenruimte om te rennen of te rijden.

De full-service H Bar heeft een uitnodigende patio en biedt drankjes, waaronder lokale gedistilleerde dranken en bieren. Outdoor grills, een vuurplaats en een jeu de boules baan toe te voegen aan de lange lijst van Hyatt House OSU-Short North voorzieningen. Het in Rosemont (Ill) gevestigde First Hospitality werd geselecteerd om het Hyatt House OSU-Short North te beheren. Dit is het zesde hotel van First Hospitality in de regio Columbus.