Hyatt kondigt plannen aan voor 7Pines resort op Sardinië

Het luxeresort wordt het tweede hotel in Europa dat deel gaat uitmaken van de Destination by Hyatt-portfolio, waaruit blijkt dat Hyatt zijn resortaanbod wil uitbreiden dankzij de aanhoudende vraag naar vakantiereizen

Hyatt Hotels Corporation kondigt een franchiseovereenkomst aan van een Hyatt-filiaal met de 12.18. group om het Destination by Hyatt-merk in Italië te introduceren met 7Pines Resort Sardinia. Het resort met 76 kamers wordt naar verwachting begin juli geopend en vertegenwoordigt een aantal belangrijke mijlpalen, waaronder de voortdurende groei van de portefeuille van luxe resorts van Hyatt, het eerste Hyatt-hotel op Sardinië en het tweede 7Pines Resort in Europa, naast 7Pines Resort Ibiza.

Destination by Hyatt is een diverse verzameling van luxe en upscale onafhankelijke hotels, resorts en residenties die allemaal individueel zijn in hart en nieren, maar verbonden door een inzet om de ware geest van elke locatie te belichamen. Het resort ligt in de buurt van Porto Cervo, elegant genesteld in een rustige, afgelegen baai aan de noordelijke kust van het eiland. 7Pines Resort Sardinia biedt een relaxte luxe-lifestyle ervaring en sluit volledig aan bij het doel van het Destination by Hyatt merk om meeslepende ervaringen, authentiek design en oprechte service te leveren.

Te midden van weelderige tuinen, afgelegen stranden en eeuwenoude rotsformaties is 7Pines Resort Sardinië een resort aan het strand, omgeven door een ongerepte kustlijn en een natuurreservaat. De gasten kunnen kiezen uit drie restaurants en drie bars, en hebben toegang tot een privéstrand en een pier met een beachclub. Bovendien biedt het resort vier afgelegen baaien, twee zwembaden, een spa en een wellnesscentrum. Met uitzicht op de archipel van La Maddalena, kunnen gasten een spectaculair uitzicht op de zonsondergang verwachten en moeiteloze toegang tot de zee-avonturen van het eiland, kronkelende paden en geheime baaien.

7Pines Resort Sardinia wordt opgenomen in de Destination by Hyatt-portfolio en is daarmee het zesde Hyatt-hotel in Italië, naast het binnenkort te heropenen Park Hyatt Milan, evenals Hyatt Centric Milano Centrale, Hyatt Centric Murano Venice, Il Tornabuoni, dat deel uitmaakt van The Unbound Collection by Hyatt-portfolio, en The Tribune, dat een JdV by Hyatt-hotel is.