Hyatt onthult plannen voor Hyatt Regency London Blackfriars

Hyatt Hotels Corporation kondigt een managementovereenkomst aan met Blackfriars Hotels Limited voor Hyatt Regency London Blackfriars. Het Hyatt Regency-hotel met 204 kamers opent naar verwachting in juli 2022 en wordt toegevoegd aan negen andere Hyatt-hotels in Londen. Dit is een nieuwe mijlpaal in de ambitieuze groeistrategie van Hyatt voor het Verenigd Koninkrijk in een van de drukste Londense districten.

Met wereldwijde bedrijven, ondernemingen en advocatenkantoren die het omliggende gebied ‘thuis’ noemen, zal Hyatt Regency London Blackfriars intuïtief ontworpen zijn met productiviteit in het achterhoofd, zodat gasten naadloos kunnen schakelen tussen werk en ontspanning. Het hotel is gunstig gelegen in de nabijheid van het metrostation Blackfriars en biedt reizigers flexibiliteit en de mogelijkheid om in contact te blijven tijdens hun verblijf in Londen. Gasten vinden ook vele culturele hotspots op loopafstand: het dynamische South Bank gebied, St Paul’s Cathedral en Shakespeare’s Globe theater.

Het Hyatt Regency London Blackfriars, dat zich momenteel in de fasen van een uitgebreid renovatieprogramma bevindt, was een voormalig paleis en is een historisch beschermd gebouw dat op de monumentenlijst grade II staat. Het hotel zal beschikken over een bistro die de hele dag door in New York-stijl zal werken, en een Chinees specialiteitenrestaurant. Het ontwerp respecteert de rijke geschiedenis van het gebouw, maar streeft ernaar de verwachtingen van de moderne reiziger te overtreffen. Het hotel zal een stijlvolle cocktailbar hebben, met een grote buitenruimte, voorzien van moderne arrangementen die ontworpen zijn om gasten aan te moedigen samen te komen. Daarnaast zal het hotel ook vergaderruimtes en een fitnesscentrum bieden. Bezoekers van het hotel zullen worden uitgenodigd om de juxtapositie van een rustige oase in het hart van de stad te ervaren, met uitzicht op de rivier de Theems.

Hyatt Regency London Blackfriars wordt het 13e Hyatt-hotel in Groot-Brittannië en het negende in Londen, naast Hyatt Regency London – The Churchill; Great Scotland Yard Hotel, onderdeel van The Unbound Collection by Hyatt portfolio; Andaz London Liverpool Street, Hyatt Place London City East, Hyatt Place London Heathrow Airport, Hyatt Place West London Hayes, evenals het binnenkort te openen Hyatt Regency London Stratford en Hyatt House London Stratford.