Hyatt Place Ekaterinburg: eerste Hyatt Place merkhotel in Rusland

Hyatt Place Ekaterinburg, het tweede Hyatt branded property in Ekaterinburg is officieel geopend, waarmee de voetafdruk van het merk Hyatt Place wereldwijd wordt uitgebreid in markten die het belangrijkst zijn voor gasten en World of Hyatt-leden. Het nieuwe hotel kenmerkt zich door het intuïtieve design van het Hyatt Place-merk, de ongedwongen sfeer en praktische voorzieningen, zoals gratis WiFi en een 24-uurs voedselaanbod. Het hotel is ontwikkeld door LLC Hotel Development Company.

Omdat de inspanningen van Hyatt gebaseerd zijn op luisteren en zorg, combineren de Hyatt Place-hotels stijl, innovatie en 24/7 gemakken tot een gemakkelijk te navigeren ervaring voor de multitaskende reiziger van vandaag de dag. Hyatt Place Ekaterinburg is gunstig gelegen in het stadscentrum en verwelkomt zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De stad Ekaterinburg is een van de belangrijkste toegangspoorten tussen Europa en Azië en een belangrijke halte langs de beroemde Trans-Siberische spoorlijn. Met de opening van Hyatt Place Ekaterinburg in de op drie na grootste stad van Rusland is het een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Hyatt.

Hyatt Place Ekaterinburg biedt 146 moderne/stijlvolle gastenkamers met aparte ruimtes om te slapen, te werken en te spelen, evenals een Cozy Corner sofa-sleeper, Ontbijtbuffet, al inbegrepen in verblijf. The Market serveert vers bereide en perfect verpakte grab-and-go items de klok rond. -Zoom Bar & Restaurant met een global dining concept ontworpen als een casual ruimte in stedelijke jungle stijl. Op het menu staan multiculturele gerechten, een combinatie van lokale en wereldse ingrediënten. Necessities programma voor vergeten voorwerpen die gasten kunnen kopen, lenen of gratis kunnen gebruiken. Gratis Wi-Fi in het hele hotel en de gastenkamers. De Event Spaces biedt 390 vierkante meter flexibele, high-tech vergader-/functieruimte. Er is ook een 24/24 uur fitnesscentrum met cardioapparatuur met LCD-touchscreens.

Hyatt Place Ekaterinburg staat onder leiding van General Manager Ekaterina Lonshakova en Director of Sales Evgenia Kinzhalova. In haar functie is Ekaterina direct verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het hotel, waaronder het toezicht op de 66 medewerkers van het hotel en ervoor zorgen dat gasten de attente service krijgen waar het merk Hyatt Place bekend om staat. Evgenia is verantwoordelijk voor het bieden van verkoopservice en ondersteuning aan reizigers en meetingplanners die de omgeving van Ekaterinburg frequenteren.