Hyatt Place Kathmandu

Hyatt Place Kathmandu, het tweede hotel van het Hyatt-merk in Nepal, is officieel geopend. Hiermee breidt het merk Hyatt Place wereldwijd zijn aanwezigheid uit in markten die voor gasten en World of Hyatt-leden het belangrijkst zijn. Het nieuwe hotel kenmerkt zich door het intuïtieve design van het Hyatt Place-merk, de ongedwongen sfeer en praktische voorzieningen, zoals gratis Wi-Fi Overal en een 24-uurs voedselaanbod. Akshay Golyan, uitvoerend directeur en Shakti Golyan, voorzitter van City Hotel Ltd, zijn eigenaar van het hotel.

Omdat de inspanningen van Hyatt gebaseerd zijn op luisteren en zorg, combineren Hyatt Place hotels stijl, innovatie en 24/7 gemakken om een gemakkelijk te navigeren ervaring te creëren voor de multitasking reiziger van vandaag. Hyatt Place Kathmandu ligt in de levendige stad Kathmandu, in een vallei die wordt omringd door het prachtige Himalaya-gebergte. Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, is doordrenkt van een rijke geschiedenis, lang geassocieerd met oude tradities en een levendige cultuur. Het hotel ligt op slechts vier kilometer van het bruisende stadscentrum en de bezienswaardigheden, waaronder veel Werelderfgoed, zoals de opmerkelijke oude tempel, Swayambhunath Stupa, en de heilige hindoetempel in Pashupatinath. Voor wie op zoek is naar retailtherapie, ligt het hotel dicht bij verschillende populaire winkelcentra zoals New Road, Thamel en Durbar Marg.

“Kathmandu blijft een gewilde plek voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers en we zijn dan ook verheugd dat we de bloeiende stad een extra impuls kunnen geven door de eerste Hyatt Place in Nepal te verwelkomen in deze werkelijk unieke hoofdstad, die barst van de geschiedenis en culturele tradities,” aldus General Manager Varun Talwar. “Met onze slim ontworpen sociale ruimtes en gastenkamers met aparte werk- en slaapgedeeltes, kunnen onze multitaskende gasten gemakkelijk bereiken wat ze onderweg moeten doen.”

Hyatt Place Kathmandu biedt: 153 ruime gastenkamers met aparte ruimtes om te slapen, werken en spelen, evenals een Cozy Corner slaapbank Ontbijtbar met een uitnodigende selectie van warme en koude items om aan alle behoeften van de gasten te voldoen.  Zing World of Flavors levert goed eten, een combinatie van lokale en wereldse ingrediënten met gedurfde smaken uit Zuidoost-Azië met enkele Italiaans-Mediterrane opties. Zing Sky Bar & Lounge is een energieke locatie aan het zwembad met een adembenemend uitzicht op de zonsondergang en biedt cocktails en de beste Nepalese brouwsels  The Market serveert vers bereide maaltijden op elk moment, dag en nacht. The Bar serveert speciale koffiesoorten en premium bieren, evenals wijnen en cocktails. Het Necessities programma zorgt voor vergeten items die gasten kunnen kopen. Er is gratis Wi-Fi overal in het hotel en de kamers, terwijl de Event Spaces, ongeveer 5400 m², zijn uitgerust met flexibele, high-tech vergader / functieruimte en het Fitness Center beschikt over cardio-apparatuur met LCD touchscreens