Hyatt Place Londen City east

Hyatt Place London City East, het derde Hyatt Place hotel in Londen, is officieel geopend, waarmee de aanwezigheid van het merk Hyatt Place wereldwijd wordt uitgebreid in markten die voor gasten en World of Hyatt-leden het belangrijkst zijn. Het nieuwe hotel kenmerkt zich door het intuïtieve design van het Hyatt Place-merk, de ongedwongen sfeer en praktische voorzieningen, zoals gratis WiFi en 24 uur per dag beschikbaar voedselaanbod. Hyatt Place London City East wordt beheerd door Cycas Hospitality.

Omdat de inspanningen van Hyatt gebaseerd zijn op luisteren en zorg, combineren de Hyatt Place-hotels stijl, innovatie en 24-uurs gemakken tot een eenvoudig te navigeren ervaring voor de multitaskende reiziger van vandaag de dag. De accommodatie ligt op korte loopafstand van Liverpool Street en dicht bij enkele van de belangrijkste culturele en artistieke hoogtepunten van de hoofdstad, waaronder Brick Lane, de markt van Spitalfield en de Tower of London. Hyatt Place London City East biedt gasten een stijlvolle plek waar ze productief kunnen zijn in een relaxte en ongedwongen omgeving.

Hyatt Place London City East biedt: 280 ruime gastenkamers met aparte ruimtes om te slapen, werken en spelen; veel van de gastenkamers beschikken over een eigen terras en/of uitzicht op de skyline van de stad; een breakfast Bar met lokaal geïnspireerde ontbijtopties elke ochtend in de vorm van een informeel maar verhoogd buffet; Pocketsquare Skyline Bar and Terrace serveert een perfect samengesteld cocktail- en drankenmenu waarvan genoten kan worden met ononderbroken uitzicht op de iconische skyline van Londen; Zoom Restaurant biedt een scala aan verantwoorde wereldwijde en lokale gerechten; The Market serveert vers bereide maaltijden op elk moment, dag en nacht; The Bar met koffiespecialiteiten en bieren van topkwaliteit, evenals wijnen en cocktails; necessities programma voor vergeten voorwerpen die gasten kunnen kopen, lenen of gratis genieten; Gratis Wi-Fi in het hele hotel en de kamers; Twee flexibele evenementenruimtes met elk een flexibele, high-tech vergader-/functieruimte voor maximaal 20 gasten; Fitnesscentrum met cardioapparatuur met LCD-touchscreens