Hyatt: plannen voor twee nieuwe hotels in UK

Hyatt Regency London Stratford en Hyatt House London Stratford. Een Hyatt gelieerde onderneming heeft managementovereenkomsten gesloten met Stratford City Hotels Limited, een volledige dochteronderneming van M&L Hospitality, voor Hyatt Regency London Stratford en Hyatt House London Stratford. Het 225 kamers tellende Hyatt Regency London Stratford en het 127 kamers tellende Hyatt House London Stratford zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 worden geopend na een uitgebreide renovatie. Beide hotels zijn gunstig gelegen binnen een van Europa’s grootste stedelijke winkel- en entertainmentcomplexen, Westfield Stratford City, op korte loopafstand van Stratford Station en Queen Elizabeth Park.

Ontworpen met productiviteit in het achterhoofd, zal Hyatt Regency London Stratford zowel zakenreizigers als vakantiegangers een stressvrije en naadloze omgeving bieden. Gasten kunnen genieten van 6.673 sq ft voet (628 m²) aan vergaderruimte, samen met een ruim restaurant, een bar en een terras in de open lucht. Het Hyatt House London Stratford biedt gasten moderne suites in appartement-stijl met volledig uitgeruste keukens en flexibele werkruimten, ontworpen om hen zich thuis te laten voelen, vooral tijdens een langer verblijf.

De hotels liggen dicht bij Stratford Station, een van de drukste treinstations van het Verenigd Koninkrijk, waardoor gasten snel toegang hebben tot het centrum van Londen in slechts zeven minuten. Stratford International Station verbindt gasten met St Pancras International Station en overstappen op de Eurostar trein, die diensten biedt naar Parijs, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Deze eigendommen zijn ook gemakkelijk te bereiken vanaf Heathrow International Airport via de nieuwe Queen Elizabeth Crossrail-lijn, die medio 2022 wordt geopend en in ongeveer 45 minuten naar Stratford zal rijden. Bovendien ligt London City Airport op slechts 20 minuten van Stratford met de Docklands Light Railway, waardoor het een ideale locatie is voor zakenreizigers en vakantiegangers.

Gasten hebben gemakkelijk toegang tot lokale evenementen in het nabijgelegen O2 en ExCel London Convention Center, waar veel concerten, tentoonstellingen en bedrijfsevenementen worden gehouden. De ontluikende Stratford City is ook hard op weg om de meest opwindende culturele regio in het Verenigd Koninkrijk te worden met belangrijke nieuwe ontwikkelingen in Queen Elizabeth Park (de thuisbasis van het London Stadium, London Aquatics Centre, Lee Valley Velopark eva. zoals de voorgestelde nieuwe toekomstige thuisbasis van de BBC-studio’s, samen met het spannende nieuwe museumproject, V&A East. Verder zijn er universiteiten in de buurt, waaronder de nieuwe East campus van wereldklasse van het University College of London en het nieuwe College of Fashion.

De aankondiging van Hyatt Regency London Stratford en Hyatt House London Stratford markeert de aanhoudende groei van Hyatt op de Britse markt. De hotels voegen zich bij de bestaande Hyatt-hotels van M&L Hospitality, waaronder Hyatt Regency Manchester en Hyatt House Manchester, Hyatt Place London Heathrow Airport. Andere Hyatt-hotels in het Verenigd Koninkrijk zijn Hyatt Regency London – The Churchill, Hyatt Regency Birmingham, Great Scotland Yard Hotel, Andaz London Liverpool Street, Hyatt Place West London Hayes, Hyatt Centric Cambridge en Hyatt Place London City East.