Hyatt Regency Erbil residences

Hyatt Hotels Corporation viert de opening van Hyatt Regency Erbil Residences in Irak. Hyatt Regency Erbil Residences bestaat uit 93 stijlvol ingerichte serviced apartments en biedt een naadloze ervaring voor lokale en internationale bezoekers die op zoek zijn naar hoogwaardige, langdurige accommodatie in het prestigieuze Gulan Park-ontwikkelingsgebied.

Als onderdeel van de geplande merkuitbreiding van Hyatt in het Midden-Oosten, zal het aangrenzende hotel met 204 kamers, Hyatt Regency Erbil, naar verwachting in 2026 worden geopend. Beide gebouwen komen naast het World Trade Center Erbil te liggen, dat als lid van de World Trade Center Associations fungeert als thuisbasis voor een wereldwijd zakelijk netwerk voor handel en investeringen, zowel lokaal als internationaal. Als onderdeel van het Hyatt Regency-merk zijn de Hyatt Regency Erbil Residences intuïtief ontworpen met productiviteit in het achterhoofd en bedienen ze de internationale clientèle van de groeiende mondiale gemeenschap van de stad. De Residences en het aangrenzende hotel liggen op amper één minuut rijden van de internationale luchthaven van Erbil.

Voor gasten die zich willen onderdompelen in de rijke, levendige geschiedenis van de hoofdstad van Koerdistan, ligt Hyatt Regency Erbil Residences op enkele minuten afstand van het historische centrum van de stad. Als een van de oudste steden ter wereld heeft Erbil een indrukwekkende reeks van verbluffende oude architectuur om te verkennen. De beruchte Erbil Citadel, die minstens 6.000 jaar oud is, ligt in het hart van de stad en wordt omringd door middeleeuwse minaretten, populaire musea, levendige marktbazaars en prachtige openbare fonteinen en recreatieparken.

De stijlvolle terrasbar van het pand zal de perfecte achtergrond creëren voor bezoekers om contact te maken onder het genot van koffie, shisha of een selectie van luxe kruidenthee. s Avonds verandert het terras naadloos in een levendige sociale ruimte, waar gasten worden uitgenodigd om te ontspannen met een van de kenmerkende ambachtelijke cocktails bereid door een in-house mixologist. De  verfijnde, gezellige brasserie restaurant biedt elegante interieurs en een breed scala aan specialiteiten en vers bereide maaltijdopties om van te genieten. Voor een lichtere hap biedt het menu van de Grab N Go bar verfrissende drankjes, ambachtelijke koffie en gebakken goederen, evenals een selectie salades en sandwiches.

Degenen die hun routine willen behouden terwijl ze van huis zijn, kunnen ook gebruik maken van de ultramoderne fitnessruimte van het hotel.