Hyatt Regency Houston West

Hyatt Hotels Corporation en Prism Hotels & Resorts kondigen de opening aan van Hyatt Regency Houston West. De opening markeert een moment van de volledige cirkel, aangezien het pand oorspronkelijk werd geopend als een Hyatt Regency-hotel in de vroege jaren tachtig. Het premium hotel is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een naadloze en intuïtieve ervaring. Het ligt aan Katy Freeway in de Energy Corridor van Houston en beschikt over 400 kamers, waaronder 44 suites, 25.000 sq ft aan vergader- en evenementenruimte en drie eet- en drinkgelegenheden – een restaurant met drie gangen, een eclectische lobbybar en een uitgebreide koffiemarkt.

Het Hyatt Regency Houston West is eigendom van L+R Hotels en wordt beheerd door Prism Hotels & Resorts. Het hotel is gunstig gelegen in de Energy Corridor van Houston en biedt gasten authentieke gastvrijheid en een verbonden ervaring met vrienden, familie en collega’s, of ze nu reizen voor vergaderingen of voor vrijetijdsactiviteiten.

Het Hyatt Regency Houston West heeft een biofilisch design en ligt op een weelderig groen terrein, omringd door een schilderachtig meer van twee hectare. Een verfrissende watertuin in de atriumlobby verwelkomt gasten met traag trapsgewijze watervallen, exotisch gebladerte en tropische vissen, en vormt zo de harmonieuze kern van het hotel. Houston’s status als olie- en gashoofdstad van de wereld is duidelijk zichtbaar in het olieveldmozaïek dat prominent aanwezig is bij de receptie van het hotel en in Black Gold, de lobbybar en lounge van het hotel.

Eten en drinken : In het hart van de tropische atrium lobby, tussen exotisch groen en een waterpartij, biedt Café on the Lake ontbijt, lunch en diner aan. De gasten kunnen genieten van lokaal geïnspireerde, creatieve en seizoensgebonden gerechten die barsten van de Texaanse smaak. Black Gold Bar is een eerbetoon aan de Energy Corridor van Houston en ligt naast de lobby. De bar heeft een moderne inrichting en een opwindend culinair en drankjesmenu. Hyatt Regency Houston West biedt ook kant-en-klare selecties in Over The Counter, gelegen op de hoofdverdieping van het hotel.

Vergaderprofessionals kunnen comfortabele, productieve zakelijke vergaderingen en evenementen houden in het Hyatt Regency Houston West. Het hotel beschikt over 25 vergaderzalen, overdekte meren, een waterval, glazen liften en een ideale locatie in de exclusieve energiecorridor, vlakbij beide luchthavens van Houston.

Alle gasten hebben gratis toegang tot het fitnesscentrum, dat beschikt over de modernste fitnessapparatuur. Het hotel beschikt ook over een verwarmd buitenzwembad en een bubbelbad.