IBIS BUDGET JABBEKE VOOR IEDER WAT WILS

In het schilderachtige Brugse ommeland, op een prima uitvalsbasis richting de Belgische kust, verwelkomt Ibis Budget Jabbeke sinds 2017 haar gasten aan het Klein Strand. Amper één jaar geopend koppelt het budgetvriendelijke hotel de gekende Ibis-kwaliteit aan West-Vlaamse charme.

In het Ibis Budget Jabbeke voelt elke overnachting als thuiskomen. Van backpackende citytripper tot afgeborstelde zakenlui: manager Jorn en zijn team beschikken over een waaier aan troeven waarin élke reiziger zijn gading vindt.

  1. Uitstekende locatie

Het hotel ligt op een boogscheut van het pittoreske Brugge. Sinds jaar en dag genieten toeristen allerlande van de romantische straatjes, eeuwenoude pleintjes en perfect bewaarde kathedralen die de middeleeuwse stad tot ‘Die Scone’ omtoveren. Ook doorheen het Brugse ommeland kleurt de glorieuze Vlaamse geschiedenis het plattelandse aangezicht. Vanuit het Ibis Budget Jabbeke bonkt u op enkele minuten tijd op de poorten van Kasteel Wijnendaele in Torhout of wandelt u in de indrukwekkende tuinen van het Kasteel van Loppem. Wie nood heeft aan een dosis gezonde zeelucht, vindt toegangswegen naar vrijwel elke Vlaamse kustgemeente. Al hoeft u voor pure waterpret niet ver te lopen: het recreatiemeer Klein Strand ligt letterlijk in de tuin van het hotel.

  1. Bourgondische levensstijl

Wie Vlaanderen zegt, zegt eten en drinken. En dat treft: Brugge is dé Bourgondische stad bij uitstek. Niet enkel binnen de stadsmuren kan je uitgebreid shoppen en culinaire parels ontdekken, ook in de weidse omgeving schieten de uitstekende restaurants als paddenstoelen uit de grond. In 2019 telt West-Vlaanderen maar liefst 22 sterrenrestaurants, en ook het Ibis Budget Jabbeke surft mee op die smakelijke golf. Je drinkt er een heerlijk biertje op het zonneterras langs het water of zakt stevig door in de enige Ibis budget-bar ter wereld.

  1. Entertainment

Wanneer de kroost het stilaan gehad heeft met al die monumenten en feestelijke maaltijden, vindt u heil in de talrijke attracties verspreid over de Brugse regio. Het Boudewijn Seapark en SEA LIFE Blankenberge zijn makkelijk bereikbaar en in de binnenstad vallen het friet- en chocolademuseum altijd in de smaak van de jongere bengels. Wie een korte bus, trein- of autorit geen hindernis vindt, kuiert binnen het halfuur door de pretparken Plopsaland, Bellewaerde of Plopsaqua.