ibis styles Arlon Porte du Luxembour

Accor en Atalante openen ibis Styles Arlon Porte du Luxembourgh

 

Uniek designhotel midden in de ongerepte natuur van de Ardennen. Accor, ‘s werelds grootste hotelgroep, heeft onlangs de deuren geopend van het ibis Styles Arlon Porte du Luxembourg in Arlon. Het nieuwe hotel ligt in het hart van de ongerepte natuur van de Ardennen. Het hotel beschikt over 79 kamers, waaronder enkele grote familiekamers, een restaurant met buitenterras en een ruime bar. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor familieweekends, wandel- en fietstochten, gecombineerd met een bezoek aan de historische stad Aarlen of voor een zakelijke bijeenkomst.

Ibis Styles Arlon Porte du Luxembourg is een samenwerking met onze franchisepartner Atalante, met wie Accor nu in totaal zes hotels in portefeuille heeft in België en Frankrijk.

Accor is een van de grootste hotelgroepen ter wereld en levert diensten aan meer dan 5000 hotels in 110 landen. De Groep biedt al meer dan 50 jaar gastvrijheid, en heeft een uitgebreide portefeuille van 39 hotels, van luxe tot budget, met een van de meest uitgebreide loyaliteitsprogramma’s ter wereld.

Het loyaliteitsprogramma, ALL (Accor Live Limitless) genaamd, integreert beloningen, diensten en voordelen, en biedt kortingen en extra voordelen. ALL is meer dan hotels en diensten. Het biedt spectaculaire diensten en laat u genieten van de manier van leven, de manier van werken en de manier van denken.

Accor zet zich in voor de creatie van een uniek merk en is actief betrokken bij de ondersteuning van haar klanten en het bedrijf waar zij actief is. Dit gebeurt via het programma “Planet 21 – Acting Here” en het fonds “Accor Solidarity Endowment”, dat bedoeld is om kleine groepen te helpen om halverwege het proces een doel te bereiken.