Iconisch Hilton hotel voor luchthaven Schiphol Amsterdam

Het nieuwe Hilton hotel Amsterdam Schiphol met 433 kamers en suites en ruim 1700m² aan vergaderruimte moet de deuren openen tijdens Q4 van 2015. De Hollanse Mecanoo architecten zorgden voor een design concept dat iconische cubes tot een gebouw transformeert dat eerder een mooi geslepen diamant lijkt dan wel een hotel. Her en der moet deze diamant nog gepolijst maar de vergaderruimte op de 1e en 2de verdieping wordt so wie so een juweeltje met state-of-the-art uitrusting, directe toegang tot de airport terminal waardoor alle types van evenementen en vergaderingen hier kunnen doorgaan. Nu reeds kunnen meetings worden geboekt aan uitzonderlijke condities en bovendien ontvangen de organisatoren een extra voucher ter waarde van 4% op de totale kost. Het ganse MICE gebeuren kan er rekenen op een centrale ligging, innovatieve technieken, overvloed van daglicht in de zalen, een atrium van 42 m hoogte overdekt door een glazen koepel binnentuin en een 3.0 work environment. Free wi-fi, 23 vergaderzalen, zuilenvrije ballroom voor 640 personen en een uitmuntende catering voor maaltijden en banketten staan ter beschikking. De catering krijgt bovendien een bijzonder hoog culinair gehalte gezien gebruik wordt gemaakt van dezelfde gastronomische concepten die aan de individuele klant worden aangeboden.

Het nieuwe Holiday Inn resort Jykill island op de Georgische kust krijgt 157 kamers waaronder 21 suites, verdeeld over drie verdiepingen. Gasten kunnen er genieten van internet, privaat strand, poolside lounge en divers eland- en zee-activiteiten die het resort worden aangeboden. Voor families met kinderen is er de Kids Club terwijl in de wintermaanden ook Snowbird activiteiten worden voorzien. In het complex zijn er meerdere restaurants zoals de poolside Rusty Anchor bar & grill, en de Northshore caffee en cocktailbar. Deze zomer opent eveneens het Beach house, een gastronomisch restaurant waar naast lokale specialiteiten ook seafood zal worden  aangeboden. In de omgeving vinden de gasten het Summer Waves water park, Jykill Island gold en het Georgische schildpaddencenter.

Hilton Worldwide ondertekende een franchise overeenkomst met Africa Hospitality investment voor de opening van een eerste hotel op Kongolese bodem. Een full-service DoubleTree by Hilton in hartje Kinshasa, het Stanley hotel, moet de poort opengooien voor verdere ontwikkeling in deze bruisende regio. Kinshasa is met zowat 9 miljoen inwoners de derde grootste metropool in Afrika en biedt tevens makkelijk toegang tot Brazzaville, de hoofdstad van de republiek Kongo, aan de overkant van de enorme Kongostroom.