IHG Army hotels

IHG® Army Hotels, een portefeuille van hotels die dagelijks duizenden gasten bedient op veertig militaire installaties in de Verenigde Staten en Puerto Rico, blijft haar missie vervullen om gemeenschappen en militaire families te dienen tijdens de COVID-19 pandemie. Naast de zorg voor actieve en gepensioneerde militairen en hun families, bieden de hotels veilige en comfortabele accommodaties voor militairen die de hulpverlening van COVID-19 ondersteunen of die tijdelijk ontheemd zijn geraakt tijdens deze noodsituatie, inclusief militairen waarvan de kazernes of postgebouwen zijn herbestemd.

Elie Maalouf, Chief Executive Officer, Americas, IHG: “In deze onzekere en uitdagende tijden is de toewijding van de mannen en vrouwen in uniform duidelijk – en we waarderen hun dienstbaarheid. Onze teams bij IHG Army Hotels, waaronder veel veteranen en militaire familieleden, begrijpen de stress die COVID-19 heeft gecreëerd en zijn toegewijd aan het leveren van de beste zorg en ware gastvrijheid die de leden van het leger verdienen”.

Alle IHG Army Hotels blijven open en operationeel tijdens de COVID-19 respons. Naast het bedienen van de gasten, zijn de lokale hotels gericht op het werken met het Amerikaanse leger en de leiding van de basissen om de installatiemissie en hun gemeenschappen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Daarnaast hebben veel IHG Army Hotels afspraken gemaakt met de leiding van Garrison om de financiële last van de door de “Remain in Place”-order getroffen serviceleden te verlichten in afwachting van het vervoer naar hun nieuwe permanente standplaats. Servicemedewerkers die bij het inchecken in deze hotels permanent van plaats (PCS) veranderen, krijgen dagelijks een kamerprijs die gelijk is aan hun basistoelage voor huisvesting.

Tijdens de COVID-19 pandemie blijft de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van gasten en collega’s de hoogste prioriteit voor IHG. Alle IHG-hotels inclusief de IHG Army Hotels, hebben uitgebreide begeleiding gekregen op het gebied van hygiëne, verbeterde schoonmaak- en desinfectieprocedures, en de hotels volgen ook het advies van de relevante gezondheidsautoriteiten op.

IHG Army Hotels is opgericht onder het PAL-programma (Privatization of Army Lodging) van het Amerikaanse leger en omvat IHG Army Hotels als exclusieve hotelexploitant en -manager en Lendlease als eigenaar en ontwikkelaar. De eigendommen van IHG Army Hotels bieden traditionele uitrusting, maar ook unieke voorzieningen, speciaal ontworpen voor reizende militairen.