IHG avid hotelmerk blijft groeien

200+ nieuwe avid™ hoteleigendommen in ontwikkeling om de veerkrachtige mainstreammarkt te bedienen

IHG®’s avid™ hotelmerk blijft groeien in heel Amerika met meerdere nieuwe hotels en meer dan 200 eigendommen in de ontwikkelingspijplijn, waarvan 40 in aanbouw. Als een van de nieuwste merken die zijn toegevoegd aan de sterke mainstream merkenportefeuille van IHG, die ook vertrouwde hotelmerken zoals Holiday Inn® en Holiday Inn Express® omvat, is avid hotels goed gepositioneerd om zakelijke en vrijetijdsreizigers die terugkeren, te bedienen na de impact van de wereldwijde pandemie COVID-19.

Karen Gilbride, Vice President, avid hotels en Atwell Suites™, IHG, gaven commentaar: “IHG’s gewaardeerde eigenaarsgemeenschap is zich blijven ontwikkelen en heeft zelfs in deze uitdagende tijd fervent hotels gebouwd, en onze eigenaars blijven enthousiast om het innovatieve mainstream hotelmerk naar nieuwe markten en reizigers te brengen. Met de ‘just right’ benadering van dit merk van waarde, voorspelbaarheid, hoge normen van netheid en de basis van het reizen uitzonderlijk goed gedaan, zijn we klaar om de gasten precies te bieden wat ze verwachten tijdens het reizen”.

Onlangs geopend en binnenkort komen er enthousiaste hotels:

-avid hotel Denver Airport Area – Net geopend, 97- kamer hotel ligt op slechts een paar mijl van de Denver International Airport, FlySafety International en Buckley Airforce Base.

-avid hotel Fresnillo – Geopend op 8 juni in Mexico, het eerste internationale hotel in Mexico, dit 100-kamer hotel is gunstig gelegen aan de hoofdstraat in Fresnillo en binnen 10 minuten van verschillende attracties zoals het Sanctuary of Plateros, Purificacion Church en Portal Fresnillo Mall.

-avid hotel Nashville – Libanon – Geopend op 6 juni, dit hotel met 87 kamers is het eerste grote hotel in Tennessee, 20 mijl van Nashville International Airport, en centraal gelegen ten opzichte van Cumberland University, de belangrijkste interstaten, de Wilson County Fairgrounds en een aantal restaurants.

-avid hotel Boston Logan Airport – Revere – opening in de late zomer, dit 104-kamer hotel is een korte rit van Boston Logan International Airport, waardoor het handig is voor zakenreizigers of vakantiegangers die een overnachting nodig hebben voor een vlucht. Dit hotel ligt in de buurt van lokale attracties zoals Rumney Marsh Reservation, een wildreservaat, en Revere Beach aan de Atlantische kust.

-avid hotel Fort Worth – Fossil Creek – Naar verwachting zal dit hotel met 87 kamers ook in de nazomer opengaan. Het ligt in de buurt van de Texas Christian University en verschillende Texas-takelijke bedrijven zoals het Amerikaanse ministerie van Financiën, het Amerikaanse Ministerie van Defensie, de Internal Revenue Service, het Federal Bureau of Investigation en nog veel meer.

Avid hotels, gelanceerd in 2017, is een van IHG’s nieuwste merken in de midscale, mainstream categorie. Het merk biedt het type gastvrijheid dat zijn gasten het meest waarderen – de essentiële zaken die uitzonderlijk goed worden gedaan en ervaringen die precies goed aanvoelen, elke keer weer. Gasten in enthousiaste hotels kunnen een superieur gastenverblijf verwachten, inclusief een geweldige nachtrust, een grab-and-go, een gratis ontbijt en naadloze technologie.

IHG begrijpt dat netheid top of mind is voor de reiziger van vandaag. De jarenlange toewijding van het bedrijf aan strenge schoonmaakprocedures omvat het IHG Way of Clean-programma dat is ontwikkeld in samenwerking met Ecolab en Diversey, beide wereldleiders op het gebied van hygiëne- en reinigingstechnologieën.