IHG bnregt Kimpton hotels & restaurants wereldwijd naar 20 nieuwe bestemmingen

IHG® (InterContinental Hotels Group), een van ‘s werelds grootste hotelbedrijven, staat op het punt om meer dan 25 langverwachte Kimpton hotels te openen in een 20-tal nieuwe bestemmingen, waaronder Mexico City, Parijs, Barcelona, ​​Bali en Shanghai en dit in de komende drie tot vijf jaar.

Opgericht in 1981 in San Francisco door Bill Kimpton, biedt Kimpton Hotels & Restaurants een oprechte benadering van gastvrijheid in resorts aan het strand, zorgt voor uitstapjes in de bergen, en zoveel meer. Sinds de overname van het merk in 2015 door IHG werd de wereldwijde groei van Kimpton versnelt met het Amerikaanse IHG Kimpton® hotel in het Caraïbische gebied, Kimpton® Seafire Resort + Spa in Grand Cayman; de Kimpton® De Witt in Amsterdam en de Kimpton® Fitzroy London. Het merk blijft groeien o.m. in Duitsland, Grenada, Indonesië, Spanje en China.

Elie Maalouf, Chief Executive Officer, Amerika, IHG : Door de ontgrendeling vanhet netwerk kreeg Kimpton grote bekendheid. We hebben tophotels in Londen en Amsterdam en een ruime pijplijn met projecten in belangrijke markten over de hele wereld. ”

Tot de komende openingen behoren:

  • Kimpton Da An Hotel – Taipei, Taiwan

Klaar voor een ‘Spring 2019’ opening, biedt Kimpton Da An een oase in het hart van Taipei, het situeert zich nabij het historische ZhongShan Datong en moderne wijken zoals de luxe wijk Xinyl. Het interieur van het hotel viert het historische erfgoed met artistieke moderniteit en traditioneel vakmanschap. Verwacht hier weelderige botanicals, met licht gevulde ruimtes en een restaurant – The Tavernist, dat een speelse moderne keuken biedt onder leiding van Noma Chef, James Sharman.

  • Kimpton Charlotte Square Hotel – Edinburgh, Schotland

Kimpton’s Charlotte Square Hotel opent in het voorjaar van 2019 en bestaat uit zeven onderling verbonden herenhuizen in Georgische stijl die traditionele glamour combineren met het hedendaagse Schotland. Met uitzicht op een prachtige privétuin, gelegen in het hart van het stadscentrum, als centrale binnenplaats met glazen dak en de lokaal geliefde restaurants uit het Midden-Oosten zijn hier aanwezig.

Kimpton Kawana Bay Resort – Grenada, Caribisch gebied

Het tweede Caribbean Resort Kimpton opent begin 2020 met 220-kamers als een luxe toevluchtsoord op de heuvel tussen tropisch regenwoud kliffen en de wereldberoemde Grand Anse Beach. Alle kamers bieden een spectaculair uitzicht op de oceaan en hebben een eigen zwembad. De naam van het resort, Kawana Bay, verwijst naar de geboorteplaats van de inheemse lederschildpadden op het Spice-eiland.

  • Kimpton Bali – Bali, Indonesië

De natuurlijke schoonheid van het Nusa Dua kustlijn en weelderige vulkanische heuvels zorgen voor een perfecte achtergrond voor Kimpton Bali, met geplande opening in 2020. De 50 luxe villa’s worden een lifestyle heiligdom, dat de lokale Balinese cultuur omarmt, gasten krijgen hierdoor een unieke ervaring op het eiland van de Goden.