IHG breidt update voco merk uit naar Vietnam

Verbluffend ontwerp onthuld voor voco® Ma Belle Danang’s opening in 2021

IHG Hotels & Resorts breidt haar luxe voco™-merk volgend jaar uit naar Vietnam via een spannende samenwerking met Tuyet Lien Son Co Ltd, die de eerste opening onder het voco-merk in Zuidoost-Azië zal markeren. De prachtige voco Ma Belle Danang woning is bijna klaar en is ideaal gelegen naast het strand langs de belangrijkste verkeersader van de kuststad. Het 290-kamer hotel combineert naadloos de informaliteit en charme van een individuele woning. Het is de laatste ontwikkeling in de groei van voco, geïnspireerd door het Latijnse woord voor ‘uitnodigen’ of ‘samenkomen’.

Serena Lim, Vice President, Development for IHG, South East Asia & Korea: “Met de toenemende ontwikkeling en verfijning van Danang vonden we dit het perfecte moment om een jong en speels merk op de markt te brengen. En met het sterke groeitraject van Vietnam hebben we er alle vertrouwen in dat voco zich zal blijven uitbreiden naar andere locaties als een belangrijk upscale aanbod van IHG Hotels & Resorts”.

voco Ma Belle Danang belooft een gedenkwaardig verblijf voor de gasten, die zich kunnen ontspannen in een veilige en rustige omgeving. Ze laten zich inspireren door een kleurrijk, modern ontwerp met geel voor energie, groen voor elegantie en grijs voor balans.

Nguyen Tuyet, Deputy General Director, Tuyet Lien Son Co Ltd : We hebben dit hotel gebouwd met een visie om de gasten een fantastische lifestyle-ervaring te geven. Gasten moeten een fantastische tijd hebben, de energie van liefde en geluk voelen als ze bij ons verblijven. Dit werd belichaamd in de ‘Ma Belle’ persoonlijkheid, geïnspireerd door de Vietnamese volwassen vrouw die zelfverzekerd, verfijnd en warm is en die de positieve energie van de jeugd, liefde en vrede draagt. voco was iets unstuffy maar charmant, modern en gastvrij, het merk was in staat om zich aan te passen aan onze visie en deze tegelijkertijd te versterken via de kenmerkende merkmerken. “

Gasten zullen zeker genieten van de speelse, persoonlijke accenten die door het ontwerp van de voco Ma Belle Danang en het scala aan luxe voorzieningen lopen. Het ‘Me Time’ concept van de kamers zorgt ervoor dat ze zich kunnen verheugen op een geweldige nachtrust dankzij eersteklas bedden, innovatieve verlichting en gebruiksvriendelijke technologie, terwijl de superieure douches een verfrissende start van de dag bieden. Het kenmerkende ‘voco Life’ concept van het merk is sterk aanwezig. Het hotel beschikt over een van de weinige dakterrassen van de stad met een echt 360-graden uitzicht op zowel de oceaan als de stad. De bar op het dak wordt als levendig beschouwd – het beschikt over een dj-cabine en ligt naast het infinity-bad van het hotel. Het is perfect voor het bekijken van de zonsondergang of het beroemde jaarlijkse vuurwerkfestival.

Er is een uitgebreide reeks van residentiële-stijl vergaderfaciliteiten met een prachtig uitzicht op de kustlijn. Er is ook een energierijke fitnessruimte en een rustige en serene spa. voco Ma Belle Danang is ideaal gelegen om gasten gemakkelijk toegang te bieden tot de vele attracties van Danang tot een breed scala aan restaurants en bars op loopafstand.

Met Danang City Centre op slechts 1,5 km afstand en Danang International Airport op 5 km, hebben de gasten ook een gemakkelijke verbinding met de belangrijkste steden en overzeese bestemmingen van Vietnam.

Sinds de lancering heeft voco™ een ongelooflijke groei doorgemaakt over de hele wereld, met meer dan 35 hotels die nu open zijn of zitten in de pijplijn waaronder hotels in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Montenegro, de Verenigde Arabische Emiraten en China. In de komende jaren zullen nieuwe hotels worden geopend in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Egypte, Polen, Cyprus, Zuid-Afrika en Thailand.