IHG breidt upscale voco merk uit naar Vietnam

Verbluffend ontwerp onthuld voor voco® Ma Belle Danang’s opening in 2021. IHG Hotels & Resorts breidt haar luxe voco™-merk volgend jaar uit naar Vietnam via een spannende samenwerking met Tuyet Lien Son Co Ltd, die de eerste opening onder het voco-merk in Zuidoost-Azië zal markeren.

De prachtige voco Ma Belle Danang woning is al bijna klaar en is ideaal gelegen naast het strand langs de belangrijkste verkeersader van de kuststad. Het 290-kamer hotel combineert naadloos de informaliteit en charme van een individuele woning met de kwaliteit en geruststelling van een wereldwijd bekend merk. Het is de laatste ontwikkeling in de groei van voco, geïnspireerd door het Latijnse woord voor ‘uitnodigen’ of ‘samenkomen’.

Serena Lim, Vice President, Development for IHG, South East Asia & Korea: “Het is fantastisch om het vocomerk in Vietnam te debuteren met zo’n gepassioneerde en toegewijde partner in Tuyet Lien Son Co Ltd. voco heeft zich snel over de hele wereld uitgebreid en we zien steeds meer belangstelling voor het merk in Zuidoost-Azië. Als merk biedt voco een kans om snel toegang te krijgen tot het luxe segment, ondersteund door de kracht van onze IHG onderneming en systemen. Met de toenemende ontwikkeling en verfijning van Danang vonden we dit het perfecte moment om een jong en speels merk op de markt te brengen. En met het sterke groeitraject van Vietnam hebben we er alle vertrouwen in dat voco zich zal blijven uitbreiden naar andere locaties als een belangrijk upscale aanbod van IHG Hotels & Resorts”.

voco Ma Belle Danang belooft een gedenkwaardig verblijf voor de gasten, die zich kunnen ontspannen in een veilige en rustige omgeving. Ze laten zich inspireren door een kleurrijk, modern ontwerp met geel voor energie, groen voor elegantie en grijs voor balans.

Nguyen Tuyet, Deputy General Director, Tuyet Lien Son Co Ltd voegde hieraan toe: “We hebben dit hotel gebouwd met een visie om de gasten een fantastische lifestyle-ervaring te geven waardoor ze echt zichzelf kunnen zijn. Gasten moeten een fantastische tijd hebben, de energie van liefde en geluk voelen als ze bij ons verblijven. Dit werd belichaamd in de ‘Ma Belle’ persoonlijkheid die ik zocht voor het hotel, geïnspireerd door de Vietnamese volwassen vrouw die zelfverzekerd, verfijnd en warm is en die de positieve energie van de jeugd, liefde en vrede draagt. Ik keek naar een aantal merken, op zoek naar iets unstuffy maar charmant, modern en gastvrij, waren voor voco perfect passend. Het merk was in staat om zich aan te passen aan onze visie en deze tegelijkertijd te versterken via de kenmerkende merkmerken, iets wat ik echt koesterde. We hebben ons vertrouwen in IHG gesteld om het concept te realiseren en we weten dat ze ons zullen helpen onze visie te realiseren. Samen kunnen we gasten uit heel Vietnam en de rest van de wereld blijvende herinneringen bezorgen. “

Gasten zullen zeker genieten van de speelse, persoonlijke accenten die door het ontwerp van de voco Ma Belle Danang en het scala aan luxe voorzieningen lopen. Het ‘Me Time’ concept van de kamers zorgt ervoor dat ze zich kunnen verheugen op een geweldige nachtrust dankzij eersteklas bedden, innovatieve verlichting en gebruiksvriendelijke technologie, terwijl de superieure douches een verfrissende start van de dag bieden.

Het kenmerkende ‘voco Life’ concept van het merk is sterk aanwezig. Het hotel beschikt over een van de enige dakterrassen van de stad met een echt 360-graden uitzicht op zowel de oceaan als de stad. De bar op het dak wordt als levendig beschouwd, ze beschikt over een dj-cabine en ligt naast het infinity-bad van het hotel. De locatie is perfect voor het bekijken van de zonsondergang of het beroemde jaarlijkse vuurwerkfestival. Wanneer het niet modieus koel is op het dak, kunnen de gasten genieten van het restaurant waar de hele dag door lokale gerechten worden geserveerd met een twist.

Er is een uitgebreide reeks van residentiële-stijl vergaderfaciliteiten met een prachtig uitzicht op de kustlijn voor degenen die op zoek zijn om zaken te mengen met plezier, of om belangrijke sociale evenementen en bestemming bruiloften te organiseren. Er is ook een energierijke fitnessruimte voor gasten om het zweet te breken, of een rustige en serene spa voor als het tijd is om tot rust te komen.

voco Ma Belle Danang is ideaal gelegen om gasten gemakkelijk toegang te bieden tot de vele attracties van Danang, van een kustlijn die de perfecte achtergrond biedt voor een ochtendlijke run of een wandeling in de middag, tot een breed scala aan restaurants en bars op loopafstand. Met Danang City Centre op slechts 1,5 km afstand en Danang International Airport op 5 km, hebben de gasten ook een gemakkelijke verbinding met de belangrijkste steden en overzeese bestemmingen van Vietnam.

Op basis van een jarenlange ervaring in het leveren van ware gastvrijheid heeft IHG in 2018 voco gecreëerd en gelanceerd om gasten een andere keuze te bieden, betrouwbaar en verschillend genoeg om leuk te zijn en zich te onderscheiden van de andere. Sinds de lancering heeft voco™ een ongelooflijke groei doorgemaakt over de hele wereld, met meer dan 35 hotels die nu open zijn of in de pijplijn zitten, waaronder hotels in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Montenegro, de Verenigde Arabische Emiraten en China. In de komende jaren zullen nieuwe hotels worden geopend in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Egypte, Polen, Cyprus, Zuid-Afrika en Thailand. www.vocohotels.com