IHg en Epelboim kondigen baanbrekend werk aan voor nieuwe Even hotel-metro Atlanta

InterContinental Hotels Group en Epelboim Development Group kondigen een  baanbrekende nieuwe EVEN® Hotels-accommodatie aan in Alpharetta, Georgia. Het nieuw te bouwen hotel moet in het derde kwartaal van 2019 de deuren openen en gaat door met de uitbreiding van het wellnessgerichte merk in metro-Atlanta. Het vormt een aanvulling op de recent geopende hotels in Sarasota, Florida en Eugene, Oregon.

Het EVEN-hotel met zes verdiepingen beschikt over 132 kamers, vier suites, flexibele openbare werkplekken, 750 sq ft aan vergaderruimte, een businesscentrum, een eigen restaurant en een 1.200 sq ft atletische studio. Het hotel zal ook de kenmerkende fitness-elementen van het merk in de kamers integreren en een balans van gezondheidsbewuste en toegeeflijke opties voor eten en drinken aanbieden om gasten te helpen hun wellnessroutine te behouden terwijl ze reizen. Het hotel beschikt over een merkervaring die meer is dan een typische hotelgymnastiek. Elke kamer is uitgerust met een mini-fitnessruimte met meerdere trainingsvideo’s, variërend van 10 tot 30 minuten

De kamers zijn voorzien van een ‘Cork&Kale’-koffiezet-apparatuur, er worden dine-in maaltijden aangeboden en gasten kunnen ook sandwiches en salades bekomen in de Grab-and-Go-marketplace die trouwens 24/24 open is.

Het hotel ligt vlak bij de Georgia Route 400 en de Old Milton Parkway in de buitenwijken van Atlanta, met vlotte toegang tot het stadscnetren en de intertantionale Hartfield-Jackson luchthaven. Het hotel is gunstig gelegen dicht bij winkels, restaurants, kunst en culturele bezienswaardigheden, en bevindt zich aan de overkant van Avalon, een 86-acre, mixed-use ontwikkelingszone voor bewoning, detailhandel, theater en kantoor. Alpharetta is een zeer gewilde locatie voor een der snelst groeiende in de VS met sterke aanwezigheid in de financiële, medische en logistieke sector.

Alle EVEN- Hotels bieden een slaapsignature met eucalyptus, natuurlijke vezels en high-thread count linnen, hebben fitnessapparatuur in de kamers en ergonomische werkplekken. Voor zij die in de stad of in de regio op onydekking willen, heeft de receptie stadsplannen en wandelkaarten in petto.