IHG en Sands China: Intercontinental Alliance resorts in Macau

IHG® en Sands China, Ltd. hebben aangekondigd dat de resorts van de Venetian Macau en de Parisian Macau, InterContinental Alliance Resorts worden. Bovendien zal The Londoner Hotel in Macao zich bij de opening van de alliantie in 2020 aansluiten, na de renovatie van het huidige Holiday Inn Macao Cotai Central. IHG en The Venetian Resort Las Vegas kondigden ook de langdurige uitbreiding van hun alliantie aan. De samenwerking loopt tot 2027 bij alle vijf de eigendommen.

InterContinental Alliance Resorts werkt samen met wereldberoemde hotelexploitanten op historische locaties om luxe resorts naar de meer dan 100 miljoen ingeschreven leden van IHG® Rewards Club wereldwijd te brengen. Alliance resorts stellen gasten in staat om deze prachtige bestemmingen te ervaren en tegelijkertijd te genieten van alle voordelen van een InterContinental gast. Het Venetian Resort was het allereerste InterContinental Alliance Resort toen de samenwerking in 2010 van start ging.

Gasten in deze vijf luxe accommodaties – ongeveer 13.000 luxe hotelkamers en suites – kunnen IHG Rewards Club punten verdienen en inwisselen voor een verblijf in meer dan 5.600 IHG hotels wereldwijd. IHG Rewards Club leden kunnen ook hun Reward Nights verzilveren op alle vijf InterContinental Alliance Resorts.

InterContinental Alliance Resorts sluiten sterk aan bij de geest van het merk InterContinental Hotels & Resorts en vormen een aanvulling op IHG’s wereldwijd groeiende luxeportefeuille. Deze alliantie resorts behouden hun op maat gemaakte identiteit, maar worden ook op de markt gebracht via IHG’s kanalen, waaronder InterContinental.com.