IHG hotels & resorts Holiday Inn Chandigarh Zirakpur

Eerste opening van 2021 in India

IHG® Hotels & Resorts opent de deuren van het nieuwste hotel in de tricity – Holiday Inn Chandigarh Zirakpur in samenwerking met ABC Sites Pvt Ltd. Het hotel heeft 131 kamers met een prachtig uitzicht op de stad en is gelegen aan de Chandigarh- Ambala snelweg die de stad verbindt met alle beroemde bezienswaardigheden en attracties in de noordelijke gordel. Het hotel ligt op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Chandigarh en op 25 minuten van het treinstation van Chandigarh, kortom een ideale bestemming voor zakenreizigers en vakantiegangers.

Holiday Inn Chandigarh Zirakpur heeft een ruime lobby en moderne kamers, afgewerkt met technologische snufjes. Het hotel beschikt over de grootste fitnessruimte van Chandigarh, verspreid over een ongelooflijke oppervlakte van 10.000 sq ft. Gekoppeld aan een toegewijd team van experts en gastvrije medewerkers, biedt het hotel ook twee onderscheidende eetgelegenheden; een All Day Dining Restaurant – Viva dat Indiase, Italiaanse en Aziatische gerechten samenbrengt en de Lounge Bar, met uitzicht op de stad, die dient als de perfecte plek voor de gasten om te ontspannen en relaxen. Het nieuwe hotel biedt een uitgebreide binnen- en buitenruimte voor zakelijke en sociale bijeenkomsten, bestaande uit een indrukwekkend terras bij het zwembad en een banketruimte van 26000 sq ft. De onvergelijkbare banqueting ruimte met pilaar-loze grand ballroom en pre-function ruimte en dakterras bij het zwembad op de 14e verdieping dat een 360-graden uitzicht over de stad geeft, maakt het nieuw geopende hotel een perfecte locatie voor alle soorten feesten en evenementen.

Sudeep Jain, Managing Director, IHG Hotels & Resorts, Zuidwest-Azië: Het tri-City gebied wint steeds meer aan populariteit, zowel als een commercieel knooppunt als toeristische bestemming. India is een binnenlandse markt voor IHG en de toevoeging van Holiday Inn Chandigarh Zirakpur aan ons merkenportfolio zal tegemoet komen aan de vraag naar kwaliteitsaccommodatie en MICE-vereisten in de stad.”

NK Sharma – Directeur, ABC Sites Pvt Ltd : ” Het merk Holiday Inn, heeft een sterke naam in India en past uitstekend in een markt als Chandigarh. Dankzij de strategische ligging en het eigentijdse design, zijn we er zeker van dat het snel zal uitgroeien tot een populaire keuze onder de reizigers die de stad aandoen.”

Als onderdeel van de IHG familie voldoet Holiday Inn Chandigarh Zirakpaur aan IHG’s Way of Clean toonaangevende standaarden, waaronder de nieuwe IHG Clean Promise.

IHG® heeft momenteel 42 hotels van vijf merken in SWA, waaronder Six Senses, InterContinental Hotels and Resorts®, Crowne Plaza®, Holiday Inn® , Holiday Inn Resort® en Holiday Inn Express®, en een sterke pijplijn van 54 hotels die in de komende 2-3 jaar geopend zullen worden.