IHG Hotels & resorts Luxury & Lifestyle p^Bali

IHG Hotels & Resorts en bestaande partner, PT Pancaran Kreasi Adiprima, zijn verheugd om ‘s werelds eerste en grootste luxe hotelmerk, InterContinental Hotels & Resorts, uit te breiden naar Bali Indonesië. Het 120 kamers tellende resort met suites en villa’s InterContinental Bali Sanur Resort wordt een rebranding van het hotel dat voorheen bekend stond als Fairmont Sanur Beach Bali, en wordt gelanceerd met een frisse identiteit en klaar om gasten te verwelkomen die het InterContinental leven willen leiden.

Het resort aan het strand ligt aan Sanur Beach, dat bekend staat om zijn lange zandstrand met ondiep water. Het beschikt over 26 villa’s, elk met een privézwembad, en 94 suites. Het ligt naast Holiday Inn Bali Sanur dat in augustus 2021 werd geopend. Vóór de pandemie groeide Sanur Beach in populariteit met een toenemend aanbod van hotels, restaurants en bars en reizigers die wilden genieten van het relaxte karakter van Bali en tegelijkertijd gemakkelijk bereikbaar waren vanaf de luchthaven en de stad.

Dato Sri Tahir, voorzitter van de Mayapada Group zegt: “Indonesië, inclusief Bali, is begonnen zich open te stellen voor internationale reizigers en ik heb er alle vertrouwen in dat we zowel het binnenlandse als het internationale toerisme snel zullen zien opveren. De heropening van het resort ondersteunt het herstel van het toerisme op Bali, nu het eiland uitkijkt naar de traditionele piekperiode en het gastheerschap van de G20 in oktober 2022. Met de rebranding naar InterContinental kunnen we hotelcollega’s weer verwelkomen en verbeterde trainings- en carrièremogelijkheden bieden met de steun van de wereldwijde systemen en processen van IHG met als extra de kenmerkende stijl en ambiance van het resort op de prachtige locatie van Sanur.”

InterContinental Hotels & Resorts is synoniem voor gedurfde verkenning, reizen en culturele ontdekking, en heeft de afgelopen 75 jaar pionierswerk verricht op het gebied van luxereizen naar opkomende en geliefde bestemmingen. Dit jaar viert het merk zijn diamanten jubileum en nodigt het gasten uit om de vreugde van het reizen te vieren en InterContinental hotels en resorts over de hele wereld opnieuw te ontdekken. InterContinental Hotels & Resorts heeft 205 hotels en meer dan 70 hotels die in de komende jaren geopend zullen worden,  de visie om luxereizen naar opkomende en gevestigde bestemmingen te brengen, wordt voortgezet. In Indonesië kunnen reizigers het InterContinental-leven ervaren in het InterContinental Bali Resort aan Jimbaran Bay, het InterContinental Jakarta Pondok Indah en het InterContinental Bandung Dago Pakar. IHG Hotels & Resorts exploiteert momenteel 25 hotels in Indonesië, verdeeld over een Six Senses, InterContinental, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Holiday Inn en Holiday Inn Express. Twaalf hotels zitten momenteel in de pijplijn.