IHG: InterContinental Resort Grenada

Dit resort met 150 kamers biedt een comfortabele, luxueuze en meeslepende ervaring voor vrijetijdsreizigers. Het InterContinental Grenada Resort, gelegen aan de schilderachtige kustlijn van La Sagesse Beach en grenzend aan het langverwachte Six Senses Grenada hotel, zal naar verwachting in 2025 worden geopend.

Met 150 kamers en 30 suites zal het InterContinental Grenada Resort de gasten laten delen in de nalatenschap van het luxe hotelmerk: uitmuntende service, bekroond design en culturele ontdekkingen. De luxueuze spa en het zwembad van het resort bieden een ideale mix van ontspanning en afzondering, terwijl het aangrenzende fitnesscentrum de gasten in staat stelt actief te blijven. Een reeks van restaurant- en bar-opties weerspiegelen de lokale cultuur en zorgen voor een verrijkende gastervaring.

IHG Hotels & Resorts leidt de bouw van het resort samen met ontwikkelaar Range Developments, buitenontwerper Simeon Halsted and Associates, en binnenontwerper Bleu Design.

“Als ‘s werelds eerste en grootste internationale hotelmerk voor luxe reizen, blijft InterContinental Hotels & Resorts gasten verrukken met nieuwe bestemmingen op reis-hotspots over de hele wereld,” zegt Julienne Smith, SVP, Development voor IHG Hotels & Resorts. “We kijken ernaar uit om samen te werken met Range Developments – een van de toonaangevende namen in de Caribische gastvrijheid – om wat zeker een van de mooiste resorts in de regio zal worden, tot leven te brengen.”

Het InterContinental Grenada Resort biedt niet alleen een gastvrije omgeving in een uitgelezen setting voor vrijetijdsreizigers, maar wil ook een begeerd toevluchtsoord worden voor vergaderingen en conferenties. Het state-of-the-art conferentiecentrum van het resort, de meer dan 6.000 sq ft aan vergaderruimte en het on-site business center zullen de middelen bieden om de zakelijke sector te ondersteunen.

“De reizigers van vandaag verwachten accommodaties die hen in staat stellen om zowel de werkdag te navigeren als te socialiseren en op te laden,” zegt Mohammed Asaria, Managing Director bij Range Developments. “Het InterContinental Grenada Resort zal een dergelijke veelzijdigheid bieden en alles wat gasten nodig hebben om te genieten van een compleet en bevredigend verblijf. We zijn vereerd om de erfenis en de fanfare van het InterContinental merk naar deze prachtige tropische locatie te brengen.”

InterContinental Hotels & Resorts is synoniem geworden met gedurfde verkenning en luxereizen, door de afgelopen 75 jaar het concept te pionieren in opkomende en geliefde bestemmingen. Momenteel heeft IHG 43 InterContinental Hotels & Resorts in de regio Noord- en Zuid-Amerika, met nog eens negen in de regionale pijplijn.