IHG introduceert het merk Hotel Indigo voor Pacific Northwest

Drie hotel-signeersessies in Washington DC laten een aanhoudend moment voor het merk zien

InterContinental Hotels Group (IHG®), kondigt de ontwikkeling aan van drie Indigo®-panden in de staat Washington – Indigo Vancouver Downtown, Indigo Everett Hotel en Indigo Spokane Hotel. Naar verwachting zullen alle drie de panden vóór het tweede kwartaal van 2020 worden geopend.

• Het nieuwbouw Vancouver Indigo Hotel Downtown, 138 kamlers op 8 verdiepingen,  ligt aan de Columbia-rivier in het centrum van Vancouver. Het hotel krijgt een restaurant, lobby en bars op het dak, een speciale ondergrondse parkeergarage en 3.300 sq ft aan vergaderruimte. Het Hotel Indigo Vancouver Downtown grenst aan de 12 verdiepingen hoge luxe Kirkland Tower Condominiums, een amusementswinkel, shops en restaurants, die allemaal deel uitmaken van dit gemengd project aan het water.

• Het Indigo Hotel Everett bevindt zich aan de waterkant van Puget Sound, in de haven van Everett. Deze nieuwbouw van vier verdiepingen telt 142 kamers heeft een restaurant en bar, 6.100 sq ft aan vergaderruimte, een businesscentrum, een fitnesscentrum, een binnenzwembad en eigen parkeergelegenheid.

• Hotel Indigo Spokane wordt een verbouwing van een bestaand historisch gebouw uit 1911. Het vijf verdiepingen tellende hotel met 112 kamers bevindt zich in het centrum van Spokane en heeft een restaurant en een bar, een fitnesscentrum, een businesscentrum en 1.500 sq ft vergader- en ontmoetingsruimte. Het nieuwe hotel wordt aangevuld door het Spokane Convention Center en Spokane Falls die zich op slechts twee blokken van het River Park Square bevinden.