IHG kondigt 3 nieuwe Turkije-contracten aan

Strategische marktgroei zet door met de onthulling van InterContinental Grand Ankara, Crowne Plaza Istanbul Tuzla Viaport Marina en Holiday Inn Express Ankara Airport.

Dit uitmuntende trio versterkt de groei van IHG Hotels & Resorts in de Luxury, Premium en Essentials collecties door de toevoeging van bijna 600 kamers. Het versterkt ook het ontwikkelingspotentieel van deze belangrijke groeimarkt, die beschikt over stedelijke en resortlocaties van wereldklasse die steeds populairder worden bij zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Met een traditie van bijna 25 jaar in Turkije wil IHG Hotels & Resorts haar aanwezigheid in de komende vijf jaar te verdubbelen in hoog tempo.

InterContinental Grand Ankara

In samenwerking met Çelikler Holding, voegt InterContinental Grand Ankara zich bij InterContinental Istanbul, Six Senses Kaplankaya en Six Senses Kocatas Mansions, Istanbul, als onderdeel van IHG Hotels & Resorts’ Luxury & Lifestyle collectie. InterContinental Grand Ankara zal 214 kamers tellen, een Brasserie Restaurant dat de hele dag geopend is en een zwembad op het terras van het hotel met intrekbaar dak.

Crowne Plaza Istanbul Tuzla Viaport Marina

In samenwerking met Oversea Trade Solutions BV zal het Crowne Plaza Istanbul Tuzla Viaport Marina worden gevestigd naast de Viaport Marina. Het eersteklas hotel met 259 kamers biedt een prachtig uitzicht op zee vanuit alle kamers, een populair restaurant en bar op het terrein en vergaderfaciliteiten.

Holiday Inn Express Ankara Luchthaven

In samenwerking met Asal Grup Otomotiv İnşaat Ticaret A.Ş. zal het Holiday Inn Express Ankara Airport volgens planning in 2022 openen. Het 122 kamers tellende gebouw is IHG’s eerste Holiday Inn Express in Ankara en is ideaal gelegen voor de internationale luchthaven van de hoofdstad.