IHG kondigt nieuwe Staybridge Suites en Holiday Inn Express hotels in Boston

IHG® kondigt de ontwikkeling aan van de nieuwbouw, dual-branded Staybridge Suites® en Holiday Inn Express® Hotel Quincy in Quincy, Massachusetts, een voorstad van Boston.

De 90 kamers tellende Staybridge Suites en Holiday Inn Express met 90 kamers worden beheerd door XSS Hotels (“XSS”) en Cathartes Investments. Colwen Hotels, de managementvennootschap van XSS, zal het nieuwe hotel met 180 kamers beheren. Deze eigenschap markeert de tweede ontwikkeling tussen IHG en XSS. De eerste, de Holiday Inn Boston Logan Airport – Chelsea, met succes geopend in augustus.

De vijf verdiepingen tellende Staybridge Suites en Holiday Inn Express-accommodatie delen openbare ruimtes en kamers aan de achterkant van het huis. Het hotel met het dubbele merk beschikt over een lobbybar en lichte eten- en drankservice, een markt, 700 sq ft aan vergaderruimte, een fitnesscentrum en parkeergelegenheid op het terrein.

De Staybridge Suites en Holiday Inn Express bevatten de unieke en speciale kenmerken van beide merken, inclusief een gratis warm ontbijtbuffet met kenmerkende favoriete aanbiedingen.

De ruime, luxe Staybridge Suites-kamers hebben een volledig uitgeruste keuken met een grote koelkast, een magnetron en een vaatwasser. De Holiday Inn Express-kamers hebben een modern ontwerp met een frisse, eigentijdse ruimte met multifunctionele zitplaatsen, luxe beddengoed en slimme nachtkastjes. De Staybridge Suites en Holiday Inn Express zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019 openen.