IHG lanceert wereldwijde inspanningen om lokale gemeenschappen te voeden

in reactie op de Covid-19-pandemie.

Het programma ‘True Hospitality for Good’ van IHG zal de voedselbank en de liefdadigheidsinstellingen voor de voedselvoorziening in 70 landen ondersteunen.

IHG® kondigt wereldwijde samenwerkingsverbanden aan om voedselbanken en andere liefdadigheidsinstellingen op het gebied van voedselvoorziening te ondersteunen bij het helpen van de meest hulpbehoevenden tijdens de Covid-19-crisis.

Met hotels in duizenden gemeenschappen over de hele wereld, samen met onze collega’s, eigenaren en partners, werken we eraan om deel uit te maken van de hulpverlening. Vandaag de dag breiden we ons programma voor gemeenschappen en het geven van liefdadigheid, True Hospitality for Good, uit door financiering en steun toe te zeggen om er te zijn voor onze lokale gemeenschappen waar ze het meest kwetsbaar zijn.

IHG helpt de infrastructuur en diensten van voedselbanken in meer dan 70 landen te beschermen en te verbeteren. Tot de partners van IHG behoren ‘No Kid Hungry’ in de VS, ‘Trussell Trust’ in het Verenigd Koninkrijk, het ‘Global Foodbanking Network’ (GFN) en de ‘European Food Banks Federation’ (FEBA). Deze steun zal er samen voor zorgen dat voedselbanken en voedseldistributiecentra toegang hebben tot de fondsen, opleidingen en middelen die ze nodig hebben, aangezien steeds meer mensen tijdens de huidige crisis op hun hulp rekenen. Dit vitale werk zal de gastvrijheid van veel van onze collega’s die zich vrijwillig inzetten voor voedselbanken in de harten van hun eigen gemeenschappen, nog vergroten.

De stap van IHG om voedselbanken en voedselvoorzieningsgroepen te steunen is een belangrijk element in de bredere maatschappelijke reactie op de Covid-19-uitbraak.