IHG markeert verdere groei van luxehotelmerk in Dallas

IHG® (InterContinental Hotels Group), kondigt de ontwikkeling aan van een nieuw InterContinental® Hotels & Resorts-gebouw in Dallas. Met 205 InterContinental® hotels wereldwijd geopend en nog eens 61 in de wereldwijde ontwikkelingspijplijn, blijft IHG de portefeuille van het merk uitbreiden op de meest gewilde bestemmingen over de hele wereld.

Het luxe hotel zal begin 2022 worden geopend en zal gevestigd zijn in Cityplace Tower. Het hotel beschikt over 223 stijlvolle kamers en zal acht van de 42 verdiepingen van het gebouw beslaan en ook een restaurant, een volledige bar en een lounge omvatten. De plannen voor het restaurant omvatten een terras op de vierde verdieping met uitzicht op de wijk Uptown en Dallas in de binnenstad. Extra hoteleigenschappen omvatten een openluchtzwembad, een fitnesscentrum, een zakencentrum, de kenmerkende Club InterContinental Lounge en een eigen parking.

Het hotel is een integraal onderdeel van de herontwikkeling van NexPoint’s Cityplace Tower en maakt deel uit van een reeks upgrades in de eerste fase van de algehele renovatieplannen voor het gebouw. Als onderdeel van deze verbeteringen is NexPoint van plan om de lobby te renoveren, voedsel- en winkelaanbod op concoursniveau te introduceren en een nieuw fitnesscentrum te bouwen.

Het hotel in de noordoostelijke rand van de Uptown buurt van Dallas, situeert zich te midden bureaugebouwen, woontorens, flatgebouwen, restaurants en winkels. Het hotel krijgt ook een overvloed aan vergaderruimte waaronder een balzaal en banketruimte met grote ramen met ongeëvenaard uitzicht op de stad.

Als ‘s werelds eerste en grootste internationale luxehotelmerk zijn InterContinental Hotels & Resorts al tientallen jaren pionier op nieuwe internationale bestemmingen. Het merk zet zijn baanbrekende erfgoed voort met nieuwe openingen in belangrijke steden en opkomende bestemmingen en maakt een spannende groei door in de VS. Recente hotelopeningen zijn onder andere InterContinental Washington DC – The Wharf, InterContinental Houston – Medical Center, InterContinental Minneapolis – St. Paul Airport en InterContinental San Diego. Vorig jaar vierde het merk zijn 200e hotel met het geweldige InterContinental Shanghai Wonderland.