IHG ‘Meet with confidence’ : hybride elementen

In 2020 introduceerde IHG Hotels & Resorts haar Meet with Confidence-programma om de veranderende behoeften van meetingplanners te ondersteunen. Nu, terwijl de wereld zich voorbereidt om weer veilig te gaan reizen, is het programma uitgebreid met middelen, technologie en tools voor hybride evenementen. Deze hybride mogelijkheden kunnen gelijktijdig meerdere hotellocaties verbinden met regionale en wereldwijde zakelijke en vrijetijdsevenementen door middel van live streaming, waardoor meer gedeelde ervaringen worden gecreëerd voor virtuele en in-person aanwezigen.

Om het programma verder te verbeteren, is IHG in de VS partnerschappen aangegaan met Wellness 4 Humanity, Williams-Sonoma, Inc. en weframe. Deze partners zullen oplossingen bieden, waaronder snelle Covid-19-tests op locatie, op maat gemaakte ervaringen met eten en drinken en technologie om digitale samenwerking mogelijk te maken. Het verbeterde Meet with Confidence-programma van IHG ondersteunt succesvolle conferenties en evenementen en is ontworpen rond vijf pijlers om alle aspecten van planning en uitvoering te omvatten:

De Smart Solution, beschikbaar in deelnemende hotels, omvat een flexibel aanbod voor evenementen die tot 30 juni 2021 worden geboekt, die tot 31 december 2021 bijeenkomen of blijven en die 10 – 50 kamers op piek hebben, zonder annuleringskosten, zonder uitvalkosten voor kamers die niet worden geboekt, tot een korting van 5% op de hoofdfactuur, IHG Business Rewards voor planners en boekers, en gestroomlijnde contractering door het gebruik van een kort contract.

De Expert Solution omvat al deze voordelen, maar is uitgebreid met een forfaitaire korting van 5% op de hoofdfactuur en een gestroomlijnd planningsmodel voor evenementen op meerdere locaties. Evenementplanners en virtuele deelnemers profiteren ook van onze unieke samenwerking met Williams-Sonoma, Inc.

De technologie wordt mogelijk gemaakt door IHG’s toonaangevende internetoplossing, IHG Connect, die onbeperkte apparaatconnectiviteit mogelijk maakt en de mogelijkheid biedt om bandbreedtepieken te beheren voor piekperiodes tijdens grote vergaderingen en bedrijfsevenementen. Om het contact met hotelteams te beperken en de gastervaring veiliger en efficiënter te maken, biedt IHG digitale check-in/check-out in duizenden hotels.

IHG’s portfolio van bijna 6.000 hotels en resorts, verdeeld over 16 merken in meer dan 100 landen, betekent dat meetingplanners de perfecte locatie kunnen vinden die aan hun behoeften voldoet. Om te profiteren van het verbeterde Meet with Confidence-programma van IHG, gaat u naar IHG.com/MeetwithConfidence