IHG opent 1000ste hotel in EMEAA-regio

IHG® (InterContinental ® Hotels Group) viert de opening van het 1000e hotel in de regio Europa, Midden-Oosten, Azië en Afrika (EMEAA), met de opening van InterContinental ® Phu Quoc Long Beach Resort in Vietnam. Deze mijlpaal maakt deel uit van de ambitieuze groeistrategie van IHG in geografisch diverse regio.

InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort ligt op het ongerepte eiland Phu Quoc, een UNESCO wereldbiosfeerreservaat voor de kust van Vietnam. Het resort combineert luxe kamers, exclusieve suites en villa’s, een exclusief strand, zes restaurants en bars, en ultramoderne vergaderfaciliteiten.

De EMEAA-regio van IHG speelt een sleutelrol in de ambities van het bedrijf om op belangrijke internationale markten sneller te groeien. De uitrol van voco ™, het nieuwste merk van IHG in de upscale markt start trouwens in de EMEAA regio. IHG plant de komende 10 jaar de opening van meer dan 200 vocohotels wereldwijd

intercontinental-phu-quoc-5079057620-2x1

Kenneth Macpherson, CEO, Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika: “Het bereiken van 1000 geopend hotels in deze regio met de toevoeging van InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort is een belangrijke prestatie voor IHG. De EMEAA-regio omvat 71 landen, 26 tijdzones en enkele van ‘s werelds meest bezochte steden. Het is een bewijs van de aantrekkingskracht van onze merken, de kracht van onze relatie en groeistrategie in enkele van ‘s werelds snelstgroeiende markten.