IHG opent 2de Indigo Hotel in Spaanse hoofdstad Madrid

De opening van Hotel Indigo® Madrid Princesa markeert de derde opening van het merk in Spanje en brengt het aantal woningen in heel Europa op meer dan 35.

Hotel Indigo® Madrid Princesa ligt op loopafstand van een van de belangrijkste winkelstraten van Madrid, Calle de la Princesa, en naast het favoriete stadspark, Parque del Oeste. De perfecte keuze dus voor wie de hoofdstad wil bezoeken.

Het hotel heeft 101 kamers met twee verschillende kamerontwerpen gebaseerd op de natuur en met aanwijzingen uit het weelderige groen van het Parque del Oeste. Met een neutrale ondertoon zijn de kamerstijlen en -kleuren geïnspireerd op de seizoenen met goud en rood voor de herfst en groen en blauw voor de lente. Hotel Indigo Madrid Princesa laat zich inspireren door de lokale woonwijk, met chique huizen van gerenommeerde Madrileños, commerciële boulevards met onafhankelijke winkels en bruisende voedselmarkten.

De openbare ruimten in het hotel weerspiegelen de stijlvolle ontspannen hedendaagse stijl van de Spaanse hoofdstad met het gebruik van ruwe metalen, en blootgestelde bakstenen. In tegenstelling tot de industriële vormgeving zijn er accenten van levendige kleuren en texturen met handgemaakte tegels, accenten van messing, fluwelen meubels en fel oranje tinten waardoor de Spaanse flair tot leven komt.

Hotel Indigo Madrid Princesa biedt een gezondheidsgerichte boerderij-tot-tafel restaurant genaamd Best Kitchen and Bar. Ontworpen als een open lobbyruimte voor de hele dag door te dineren, inclusief een koffiebar, is het de perfecte keuze voor zowel de gasten van het hotel als de lokale bevolking. Spaanse gerechten met een moderne twist zijn o.a. een zeevruchten ceviche schotel, een Galicische stijl hamburger gevuld met zoetzure augurken, Amerikaanse cheddar en gekarameliseerde uien.

Er zijn 118 Indigo hotels wereldwijd geopend met meer dan 100 hotels in de pijplijn, waaronder Hotel Indigo® Larnaca en Hotel Indigo® Bath die later dit jaar worden geopend.