IHG opent Crowne Plaza Riyadh-DRC hotel & convention center

Het nieuwe Crowne Plaza Riyadh – DRC Hotel & Convention Centre is het 31e IHG hotel in het koninkrijk Saoedi-Arabië, sinds de groep hier in 1975 voor het eerst met een exploitatie startte.

Het hotel met 326 kamers is strategisch gelegen in de Al Ra’idah Digital City (DRC), een gemengd district dat naar verwachting meer dan 20.000 werknemers en tot 10.000 inwoners zal huisvesten. DRC verwelkomt multinationals, technologische bedrijven, overheidsinstellingen, en veel nieuwe ondernemingen die participeren in het Nationaal Transformation Project 2020. Crowne Plaza Riyadh – RDC Hotel ligt tevens in de nabijheid van het nieuwe financiële district, het Riyadh RDC, de koning King Saud University en het Diplomatic Quarter. Het hotel ligt op 25 minuten van King Khalid International Airport, en is dus een ideale keuze voor zakenreizigers.

et Crowne Plaza Riyadh – DRC Hotel en Convention Center biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten voor zakenlui, het hotel beschikt over meer dan 12.000 m2 aan expositie- en conferentieruimte, waaronder een conferentiecentrum met drie niveaus, een balzaal, grote pre-functionele ruimtes en 12 vergaderruimtes met daglicht en uitgerust met moderne digitale technologie. Tijdens hun downtime kunnen gasten genieten van het grote buitenzwembad of nieuwe energie opdoen met een partijtje tennis op de buitenbaan. Ook de healthclub zorgt voor ontspannende behandelingen. Het businesscentrum is 24 uur per dag geopend en is uitgerust met de nieuwste technologie om gasten verbonden te houden met hun bedrijf en hun gezinnen thuis.

Crowne Plaza Riyadh – DRC Hotel & Convention Center heeft ook een verscheidenheid aan restaurants en een scala aan eetgelegenheden, waaronder een restaurant dat de hele dag geopend is en waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd, hier kunnen meer dan 500 gasten terecht. Gasten kunnen ook genieten van Japanse of Braziliaanse gerechten, bereid door chef-koks van wereldklasse in de specialiteitenrestaurants van het hotel of genieten van hapjes en drankjes in The Lobby Café Gold Indoor Tea Garden.